V Gostilni na Gradu je vsak dan novo kulinarično doživetje. Prav tu lahko okusite tipične slovenske jedi v sodobni izvedbi, ki jih bodo posebej za vas ustvarili kuharski mojstri pod taktirko chefa Luka Jezerška. Navdušili vas bodo z vrhunskimi sveže pripravljenimi jedmi iz kakovostnih lokalnih sestavin in popeljali v čarobne okuse 24 slovenskih gastronomskih regij.
Prepustite se okusom Slovenije in v prijetnem ambientu za grajskimi zidovi, v Gostilni na Gradu, na enem mestu okusite bogato slovensko kulinarično dediščino.
Gostilna na Gradu je med letoma 2020 in 2024 prejela prestižno Michelinovo priznanje Bib Gourmand, ki ga prejmejo gostilne z visoko kakovostno kulinariko in odličnim razmerjem med kakovostjo in ceno.
Leta 2025 je postala prejemnica priznanja Michelin Selected, ki označuje gostilne, kjer iz svežih surovin pripravljajo skrbno izdelane in okusne jedi ter predstavljajo velik potencial za gastronomski razvoj destinacije.
Od leta 2022 je Gostilna na Gradu uvrščena tudi na prestižni seznam 50 Best Discovery ter je prejemnica dveh vilic v mednarodnem kulinaričnem vodniku Falstaff.
Ker želimo, da bi bilo kulinarično doživetje za naše goste prijetna izkušnja, lahko po predhodnem obvestilu pripravimo jedi v skladu s posebnimi prehranskimi zahtevami. Izjema so le popolnoma brezglutenske jedi, saj iz našega delovnega okolja ni mogoče povsem izključiti sledi glutena. Vse dodatne informacije o alergenih so vam na voljo pri našem strežnem osebju.