SI
Show menu

LJUBLJANSKI GRAD

Sodobna grajska pravljica

Na zelenem griču sredi mesta je za starodavnim obzidjem bogat svet zgodovinskih, kulturnih in kulinaričnih utrinkov. Preteklost, ujeta v sodobni čas, daje Ljubljanskemu gradu neizmerno lepoto, obogateno z naravo, umetnostjo in ustvarjalnostjo. Kadar si zaželite nahraniti dušo, vas tukaj poljubi sonce, očara razgled na mesto in razvajajo najslajša gurmanska doživetja.

Pomembno obvestilo
Spoštovani gostje!

Obveščamo vas, da s 16. oktobrom 2020 začasno zapiramo vrata Grajske kavarne, s 17. oktobrom pa zapiramo tudi vrata Gostilne na Gradu.

Kdaj bomo spet odprli vrata za okusno razvajanje vaših brbončic v prijetni oazi miru nad mestom, vas bomo pravočasno obvestili. 

Ključno je, da poskrbimo za svojo varnost in zdravje. 

Hvala za razumevanje in se vidimo spet kmalu.


Vaša ekipa Jezeršek Ljubljanski grad

Sezonski meni

Prepustite se kulinaričnemu razvajanju Jezerškovih kuharskih mojstrov v Gostilni na Gradu.
VEČ

Gostilna na Gradu

V Gostilni na Gradu je vsak dan novo kulinarično doživetje. Prav tu lahko okusite tipične slovenske jedi v sodobni izvedbi, ki jih bodo posebej za vas ustvarili kuharski mojstri pod taktirko chefa Luka Jezerška in vodje kuhinje Sebastjana Elbla


VEČ

Grajska kavarna

V Grajski kavarni, visoko nad mestnim vrvežem, vas bomo razvajali z vrhunskimi vini slovenskih vinarjev, domačimi naravnimi sokovi, sveže pripravljenimi slanimi prigrizki in pregrešno dobrimi sladicami.
Več

Lokacija in kontakt

Na zelenem griču sredi Ljubljane se skriva bogat svet, zgodovinsih, kulturnih in ostalih zabavnih zgodb. Povzpnite se na Ljubljanski grad in nahranite svojo dušo ter razvajajte vaše brbončice. 
VEČ