SI
Show menu

LJUBLJANSKI GRAD

Sodobna grajska pravljica

Na zelenem griču sredi mesta je za starodavnim obzidjem bogat svet zgodovinskih, kulturnih in kulinaričnih utrinkov. Preteklost, ujeta v sodobni čas, daje Ljubljanskemu gradu neizmerno lepoto, obogateno z naravo, umetnostjo in ustvarjalnostjo. Kadar si zaželite nahraniti dušo, vas tukaj poljubi sonce, očara razgled na mesto in razvajajo najslajša gurmanska doživetja.

Sezonski meni

Prepustite se kulinaričnemu razvajanju Jezerškovih kuharskih mojstrov.

Gostilna na Gradu

V Gostilni na Gradu je vsak dan novo kulinarično doživetje. Prav tu lahko okusite tipične slovenske jedi v sodobni izvedbi, ki jih bodo posebej za vas ustvarili kuharski mojstri pod taktirko chefa Luka Jezerška. Navdušili vas bodo z vrhunskimi sveže pripravljenimi jedmi iz kakovostnih lokalnih sestavin in popeljali v čarobne okuse 24 slovenskih gastronomskih regij. 

Prepustite se okusom Slovenije in v prijetnem ambientu za grajskimi zidovi, v Gostilni na Gradu, na enem mestu okusite bogato slovensko kulinarično dediščino. 

Delovni čas:

Od ponedeljka do sobote: 11.00–22.00
Nedelja in prazniki: 11.00–17.00

Rezervacije: 

Za rezervacije v Gostilni na Gradu pokličite na 01 235 09 52 ali 0820 51931 (po 16. uri) ali pišite na ljubljanskigrad@jezersek.si

Grajska kavarna

Grajska kavarna na Ljubljanskem gradu bo vrata gostom odprla 15. 7. 2020.