SI
Show menu

PIVNICA UNION


Ljubitelji piva v pivnici začutijo zmajevo esenco Union piva, si privoščijo vrček hladnega in ob dobrotah iz kuhinje podoživijo pravo pivniško vzdušje.

V stalni ponudbi je več kot 10 priljubljenih vrst piva, gostje pa lahko med prvimi pokusijo izbor različnega piva Union Selection, ki je ekskluzivno na voljo samo v Pivnici Union.

Pod ustvarjalno taktirko ekipe Jezeršek bo Pivnica Union goste po novem razvajala z odličnimi pivovarskimi dobrotami in kulinaričnimi domislicami, h katerim se še posebej dobro poda sveže pivo.

Lokacija in kontakt

Celovška cesta 22, Ljubljana
Najbližje parkirišče Tivoli.

Za rezervacijo pokličite 01 361 94 10, 01 471 73 35 (po 16.00) ali pišite na pivnicaunion@jezersek.si

Delovni čas:
Ponedeljek - četrtek 
12.0022.30
Petek 
12.0022.30
Sobota 
12.0022.30
Nedelje in prazniki 
ZAPRTO

MENI

Pivnica ni samo prostor, kjer se dobro pije in jé. Pivnica je prostor, kjer se proslavlja vse, kar je v življenju vredno proslaviti. In vredno je proslaviti, ne, SLAVITI – vsak dan, vsak trenutek, vsak grižljaj, vsak požirek.

VEČ

BEER BOOK

V stalni ponudbi je več kot 10 priljubljenih vrst piva, gostje pa lahko med prvimi pokusijo izbor različnega piva Union Selection, ki je na voljo samo gostom pivnice in ga ni mogoče pokusiti nikjer drugje.

VEČ

DOGODKI

Pivnica Union pa ni prostor kjer se samo dobro pije in jé, ampak se tudi vsak dan nekaj zabavnega dogaja. Preverite pestro pivniško dogajanje in rajanje.
VEČ