SI
Show menu

DOGODKI

Aktualne dogodke Pivnice Union spremljajte na spletni strani, facebooku in intagramu.PEKOČI PONEDELJKI

Bolj je pekoča hrana, bolj pikantni so pogovori. Ob ponedeljkih znane slovenske osebnosti zaslišujemo ob najbolj vročih grižljajih.


VEČ

TOR'K ZA PIRPONG

Ob torkih se brez udarca na gong odvija neusmiljen boj v igri PirPong. Stave padajo, zbadanja vladajo, eno oko miži, medtem ko drugo čim bolj natančno meri. To je torek po vašem okusu!

SREDINE POKUŠINE

Poskusite raznolike okuse naše pivniške specialitete POGAČE DRUGAČE, obliznite prste in pustite, da vas očarajo skorjice čvrste. Ta dan navada naj postane redna,da privoščite si zarečeni kruh preteklega tedna. Naroči štiri točene in si zagotovi 50 % popust na pogačo Pancvetko.

PUB KVIZ OB ČETRTKIH

Razgledanost je lepa čednost: pametni imajo vedno prednost. Pivo pa nas dela pametnejše, zato naberi prijatelje in se ob četrtkih preizkusi na pravem pivniškem kvizu – brez dlake na jeziku!PRIJAVA

PARTY PETKI – VIKEND ZAČETKI

Tedna je konec, šef je pozabljen, zunaj je noč, služba že zdavnaj je proč. Za to ste garali, elektronsko pošto pisali, opravili klicev tudi prek sto, da bi v petek rekli:»Ples in pivo, to je to.  “Happy hour” od 15h do 17h: TOČENO PIVO 20 % OFF.