BLEJSKI GRAD - Jezeršek gostinstvo
SI
Show menu

BLEJSKI GRAD

Bled. Eden najlepših turističnih krajev Slovenije, zakladnica naravnih lepot, je po celem svetu znan po jezeru z otočkom. Nad njim se dviga mogočna skalna pečina, na kateri že več kot tisoč let kraljuje Blejski grad in ponuja izjemen razgled na blejske lepote in okoliške Alpe.

Ne le bogata zgodovina in slikovita narava, eden ključnih prepoznavnih elementov gradu je tudi restavracija, ki nudi sodobno interpretirane tradicionalne jedi in pijače. Podjetje Jezeršek ji daje svoj pečat in zagotavlja brezpogojno kakovost, Blejski grad pa se tako uveljavlja kot ena najpomembnejših kulinaričnih točk v Sloveniji.

S pomočjo lokalnega okolja in ponudnikov tu nastajajo nepozabna doživetja, primerna za protokolarne goste, turistične skupine in posameznike.


REZERVIRAJ MIZO

Sezonski meni

Prepustite se kulinaričnemu razvajanju naših kuharskih mojstrov.
Meni

Restavracija Blejski grad

Naše podjetje ponosno upravlja tudi restavracijo na Blejskem gradu. Privoščite si kosilo ali večerjo na tej izjemni lokaciji, ko boste gostili pomembne goste ali ob praznovanju posebnih priložnosti. Pravočasna predhodna rezervacija kosila ali večerje vam bo omogočila prost vstop na grad.


Več

Grajska kavarna

Ob prihodu na Blejski grad vas na spodnjem grajskem dvorišču od aprila do oktobra pozdravi Grajska kavarna, kjer lahko poskusite slovenska vrhunska vina in craft piva, se posladkate z Blejsko kremšnito ali pa preprosto uživate ob omamni dišeči kavi in najlepšem razgledu daleč naokoli.
Več

Grajski čebelnjak

V prelepem ambientu Blejskega gradu se poleg restavracije in kavarne nahaja tudi butična trgovina s konceptom Grajski Čebelnjak, kjer obiskovalcem vse dni v tednu ponujamo medene izdelke in spominke iz Slovenije. 

Več

Aktivnosti na gradu in kulturni progam

Zgornje dvorišče Blejskega gradu kar kliče po dogodkih in bogatem kulturnem programu. Premišljeno izbrana doživetja večkrat popestrijo dneve in večere na pečini nad Bledom.
Več

Protokolarna soba

Za poslovne sestanke je na voljo popolnoma prenovljena protokolarna soba, ki sprejme do 6 oseb.
Pred sestankom ali po njem goste povabite še na kosilo v restavracijo ali na kozarec penine ob grajsko obzidje.
Uspeh poslovnega srečanja vam ne uide. 


Rezerviraj

Velika sejna soba

Nad muzejem se nahaja sodobno opremljena sejna soba, primerna za seminarje in predstavitve. 
Prostor je opremljen s projektorjem in platnom in sprejme do 20 oseb. 
Pred ali po seminarju goste povabite še na kosilo v restavracijo ali na blejsko kremšnito z razgledom na jezero.  


Rezerviraj

Lokacija in kontakt

Izjemna lokacija in prostrani razgledi zagotavljajo nepozaben ambient v vsakem vremenu.
Več