NOVICE - 2012 - Jezeršek gostinstvo
SI
Show menu

NOVICE - 2012

Sora pri Medvodah, 29. 7. 2012

4. Festival kranjske klobase

Strokovno in ljubiteljsko ocenjevanje kranjskih klobas slovenskih proizvajalcev bo otvorilo 4. Festival kranjskih klobas, ki bo letos potekal med 22. in 25. avgustom. Katera kranjska klobasa leta 2012, bo znano že prvi dan, ko se bo festival odvijal v Hiši kulinarike Jezeršek.
Preberi več
Sora pri Medvodah, 28. 6. 2012

Tina Maze na Dvoru Jezeršek

Dvor Jezeršek: V četrtek, 21. junija, je slovenska smučarska šampionka Tine Maze s Smučarsko zvezo Slovenije na Dvoru Jezeršek podpisala pomembno pogodbo o nadaljnjem dvoletnem sodelovanju.
Preberi več
Sora pri Medvodah, 16. 4. 2012

New York New York

New York, mesto številnih obrazov, mesto, ki nikoli ne spi, je tudi mene, Luka Jezerška, zvabilo v svoj objem. »Zakaj pa ne,« sem si rekel in se odzval povabilu dr. Melite Gabrič s slovenskega generalnega konzulata v New Yorku, ko me je povabila, če bi pripravil jedi k degustaciji slovenskih vin, ki so jo na konzulatu pripravili za glavnega vinskega kritika uglednega časopisa New York Times, Erica Asimova. Zagotovo priložnost, ki je ne gre zamuditi – tako za promocijo Slovenije, kot tudi za promocijo našega podjetja in nenazadnje za neprecenljivo izkušnjo z moje strani.
Preberi več
Sora pri Medvodah, 4. 4. 2012

Poroka

Jezerškovi na porokah ne nastopamo samo v vlogi gostincev. Izkušena ekipa strokovnjakov vsak dan svetuje in pomaga parom, ki si želijo nepozaben in edinstven poročni dan. Bodisi v Hiši kulinarike Jezeršek, na Dvoru Jezeršek ali pa na kateri drugi izbrani lokaciji - Jezerškovi poskrbimo, da na poročni dan vse poteka tekoče.
Preberi več
Sora pri Medvodah, 2. 3. 2012

Kulinarični team building na Dvoru Jezeršek

Ste že kdaj pomislili, da bi vaš timski duh preizkusili v kuhinji? Na Dvoru Jezeršek smo za uspešna podjetja pripravili kulinarično delavnico oz. kulinarični team building. Gre za predvsem zabavno in sproščeno aktivnost, katere namen je okrepiti ekipni duh ter vezi v ekipi in med posamezniki.
Preberi več
Sora pri Medvodah, 13. 2. 2012

Nepozabno poročno slavje pri Jezerških

Hiša kulinarike Jezeršek v Sori pri Medvodah in Dvor Jezeršek na Zgornjem Brniku sta sinonim za pripravo imenitnih porok ... in prav Valentinovo je ta dan ko se lahko priprave na ta najpomembnejši dogodek v življenju tudi pričnejo. Od vrveža umaknjeni lokaciji sta kraja, kjer boste stopili na skupno življenjsko pot, in tu preživeli svoj nepozabni poročni dan.
Preberi več
Sora pri Medvodah, 31. 1. 2012

Koncept O tudi na Conventi in Jure Jezeršek na modni pisti

Četrta izvedba poslovne borze Convente, ki se je odvijala januarja v Ljubljani, je za seboj pustila celo vrsto presežkov. Največje število razstavljavcev, največ realizirnaih sestankov, največje število partnerjev projekta, največje število sodelujočih držav, najbolj odmevni dogodki, največ podeljenih nagrad in še bi lahko naštevali. Tudi Jezerški so del presežkov letošnjega dogodka.
Preberi več