Na Akademijo Jezeršek prihaja MasterChef Slovenije 2016 Darko - Jezeršek gostinstvo
SI
Show menu

Na Akademijo Jezeršek prihaja MasterChef Slovenije 2016 Darko

Na Akademijo Jezeršek prihaja MasterChef Slovenije 2016 Darko

Dvor Jezeršek, 29. 9. 2016

Dobrodošli v MasteCchef kuhinji!

Na Akademiji Jezeršek smo vam letos pripravili čisto novo teambuilding delavnico Mystery box, na kateri se boste urili v MasterChef izzivih s kom drugim, kot s simpatičnim Mariborčanom Darkom Klemnom. 

Če si želite malo drugačnega kulinaričnega teambuildinga, potem je MasterChef Darko prava izbira za vas. Darko je za zaključene skupine in podjetja pripravil čisto svoj Mystery box izziv, pri katerem vas bo spodbudil k kreativnosti, povezovanju in zdravi tekmovalnosti. 

Teambuilding Mystery box je primeren za skupine od 12 do 16 oseb. Z naključnim žrebom vas bomo razdelili v 4 skupine, pri čemer bo vsaka morala pripraviti svojo jed: hladno in toplo predjed ter glavno jed in sladico. Poleg skrivnostnih sestavin bo skupini na voljo tudi "trgovina" z dodatnimi živili. Darko obljublja, da vam jo bo pošteno zakuril pod nogami in da pri nalogah ne bo preveč prizanesljiv. Na koncu bo vse pripravljene jedi tudi ocenil, najboljšega udeleženca pa nagradil s svojim predpasnikom, za kar se vsekakor splača potruditi.

Povežite svoj tim in se podajte na Mystery box izziv!

Za več informacij nam pišite na info@jezersek.si ali nas pokličite na 01 361 94 16.

Se vidimo na Akademiji Jezeršek!