Prednovoletna zabava: zimska pravljica ali industrijski slog? - Jezeršek gostinstvo
SI
Show menu

Prednovoletna zabava: zimska pravljica ali industrijski slog?

Prednovoletna zabava: zimska pravljica ali industrijski slog?

Sora pri Medvodah, 26. 10. 2016
Prednovoletni poslovni dogodki so zelo pomembno in učinkovito komunikacijsko orodje, zato se jim splača nameniti posebno pozornost. Tokrat smo vam postregli z izborom lokacij in posebnimi koncepti, ki bodo zagotovo prepričali vaše goste in poskrbeli za odlično vzdušje. 

Stadion Stožice – športna eleganca

Stadion Stožice – športna eleganca

Center Stožice, odprt avgusta 2010, je hibridno zasnovan športni kompleks. Poleg športne ima tudi zelo pomembno poslovno funkcijo. 

Imeniten prostor za večje zaključene družbe se nahaja v sklopu nogometnega stadiona. Steklene stene s pogledom na nogometno zelenico omogočijo obiskovalcem izjemen športni pridih. V teh prostorih smo pripravili že lepo število pogostitev ob nogometnih tekmah in proslavah. 

Če so vaši gostje športni navdušenci, jih ta lokacija zagotovo ne bo pustila ravnodušnih.

SEDEČA POGOSTITEV: do 200 oseb

STOJEČA POGOSTITEV: do 400 oseb

Pošlji povpraševanje

Antiqe Palace Hotel – očarajte z zimsko pravljico

V Ljubljani vas pričakuje skriti biser za novoletni sprejem, Antiq Palace Hotel & Spa™, ki vas bo naravnost očaral s svojim veličastnim plemiškim ambientom

Nahaja se v samem mestnem jedru Ljubljane in v svojem pritličju nudi čudovit zasebni vrt, odprt atrij, lounge bar in več soban za sprejem ali pogostitev. 

Pogostite svoje goste v objemu starodavnega ambienta in jim pričarajte košček prave zimske pravljice.

SEDEČA POGOSTITEV: do 60 oseb

STOJEČA POGOSTITEV: do 100 oseb

Pošlji povpraševanje
Izbrana lokacija z industrijskim pridihom

Ste lastnik večje delavnice ali garaže? Ste si kdaj predstavljali, da bi vaš delovni prostor lahko postal unikatno prizorišče dogodka z industrijskim pridihom
Seveda ni lepšega kot zaključiti uspešno poslovno leto v prostorih, kjer so se skozi leto dogajali pomembni procesi vašega uspeha. 
Če ste za drugačnost, potem vam lahko v vaših prostorih pripravimo pravi industrijski koncept dogodka, za katerega garantiramo, da bo navdušil vse navzoče.

SEDEČA POGOSTITEV: odvisno od vaših kapacitet

STOJEČA POGOSTITEV: odvisno od vaših kapacitet

Pošlji povpraševanje
Dvor Jezeršek – kulinarični teambuilding

Dvor Jezeršek je primeren tako za poslovne goste kot tudi zasebne obiskeposameznike in družine, saj ga poleg ugodne in idilične lege pod Kamniško-Savinjskimi Alpami odlikuje tudi celostna ponudba. Povabite svoje zaposlene na kulinarični teambuilding, kjer si boste pod vodstvom naših kuharskih mojstrov poleg uspešnega tima zakuhali še odlično večerjo.

TEAMBUILDING: do 40 oseb

SEDEČA POGOSTITEV: do 100 oseb

STOJEČA POGOSTITEV: do 150 oseb

Pošlji povpraševanje

Restavracija Blejski grad – večerja z edinstvenim razgledom

Edinstveni razgled na blejski otoček z grajske pečine vas vabi v objem Restavracije Blejski grad, kjer boste lahko okušali tradicionalne slovenske in svetovljanske jedi, postrežene na sodoben restavracijski način. 

Pustite se razvajati našim kuharskim mojstrom tudi na najdaljšo noč v letu, ko bodo za vas pripravljali prav posebej svečane jedi, ob polnoči pa bomo skupaj nazdravili na prihajajoče novo leto ob pogledu na silvestrski ognjemet nad Blejskim jezerom.

RESTAVRACIJA - SEDEČA POGOSTITEV: do 90 oseb

RESTAVRACIJA - STOJEČA POGOSTITEV: do 100 oseb

VITEŠKA DVORANA - SEDEČA POGOSTITEV: do 60 oseb

VITEŠKA DVORANA - STOJEČA POGOSTITEV: do 80 oseb

Pošlji povpraševanje