NOVICE - 2016 - Jezeršek gostinstvo
SI
Show menu

NOVICE - 2016

Sora pri Medvodah, 26. 10. 2016

Prednovoletna zabava: zimska pravljica ali industrijski slog?

Prednovoletni poslovni dogodki so zelo pomembno in učinkovito komunikacijsko orodje, zato se jim splača nameniti posebno pozornost. Tokrat smo vam postregli z izborom lokacij in posebnimi koncepti, ki bodo zagotovo prepričali vaše goste in poskrbeli za odlično vzdušje.
Preberi več
Dvor Jezeršek, 15. 10. 2016

Bi tudi vi kuhali z Darkom Klemnom?

Bi jedli polže, če bi vam jih ponudili? Kaj pa če bi imeli možnost, da si jih skuhate kar sami in izvirno postrežete pod mentorstvom zmagovalca druge sezone slovenskega MasterChefa Darka Klemna? Na Akademiji Jezeršek smo v začetku meseca oktobra prvič gostili novo delavnico Postani kuharski mojster z Darkom in moramo priznati, da simpatični Štajerc svojih prvih udeležencev ni pustil ravnodušnih. V nadaljevanju z vami delimo vtise enega izmed udeležencev, kateremu se je na koncu delavnice ponudila tudi prav posebna priložnost…
Preberi več
Mengeš, 14. 10. 2016

Domači štruklji jesenskih barv

Vas zanima, kakšne štruklje so pod vodstvom mame Sonje pripravili varovanci Varstveno delovnega centra INCE v Mengšu? Nekatere recepte z veseljem podelimo tudi z vami!
Preberi več
Dvor Jezeršek, 29. 9. 2016

Na Akademijo Jezeršek prihaja MasterChef Slovenije 2016 Darko

Dobrodošli v MasterChef kuhinji! Ste tudi vi eden tistih, ki ste nestrpno čakali pred televizijskimi zasloni na nove MasterChef izzive? Če bi se radi v podobnih izzivih preizkusili tudi s svojim podjetjem, potem se pridružite simpatičnemu Štajercu Darku Klemnu, zmagovalcu MasterChef Slovenije 2016, in skupaj z njim ustvarite okusne kuharske kreacije.
Preberi več
Sora pri Medvodah, 29. 9. 2016

Že načrtujete novoletno zabavo?

Pri Jezerškovih se zavedamo, da je sindikalna zabava ob koncu leta ključnega pomena za dodatno povezovanje ekipe in za uspešne rezultate v prihodnjem letu. Pokukajte v zakulisje lanskoletne Jezerškove novoletne čagice, mogoče pa dobite kakšno idejo in letos presenetite svoje zaposlene.
Preberi več
Dvor Jezeršek in Restavracija Blejski grad, 2. 9. 2016

S krožnikom testenin na pomoč žrtvam potresa

V Gostinstvu Jezeršek smo z veseljem pridružili mednarodni iniciativi #AMAtriciana, ki zbira dobrodelne prispevke za prizadete po potresu v osrednji Italiji. V septembru vas vabimo na Dvor Jezeršek ali v Restavracijo Blejski grad, kjer bomo od vsakega krožnika špagetov #amatriciana prispevali 2 €. Vabljeni, testenine so odlične!
Preberi več
Tivoli, Ljubljana, 25. 8. 2016

V Ljubljano prihaja Business run

8. septembra, bo Ljubljana gostila svoj prvi poslovni tek – Merkur Business Run:atraktiven tekaški dogodek s poudarjenimi elementi teambuildinga in mreženja , ki ju bosta spremljala odlična kulinarika in nepozabno glasbeno doživetje.
Preberi več
Hiša kulinarike Jezeršek, 23. 8. 2016

13. Tradicionalno ocenjevanje za najboljšo Kranjsko klobaso

Letos je v sklopu 20. letnice Hiše kulinarike Jezeršek potekalo že 13. tradicionalno ocenjevanje za najboljšo kranjsko klobaso. Vas zanima katere je letošnja zmagovalka?
Preberi več
Vila Vipolže, Goriška Brda, 15. 7. 2016

Vila Vipolže - Catering poroka

Preteklo soboto smo sodelovali pri čudoviti poroki v Goriških Brdih. Oglejte si nekaj fotografij iz pravljične lokacije, mogoče pa dobite kakšno idejo za svojo sanjsko poroko.
Preberi več
24. 6. 2016

Jezeršek gostinstvo praznuje 35 let

Na današnji dan pred 35. leti je v Sori prvič zadišalo po Jezerškovem ocvrtem piščancu.
Preberi več