Valentinovo razvajanje v dvoje! - Jezeršek gostinstvo
SI
Show menu

Valentinovo razvajanje v dvoje!

Valentinovo razvajanje v dvoje!

Sora pri Medvodah, 7. 2. 2017
Bliža se valentinovo. Čas, ko si zaljubljenci še posebej izkazujejo ljubezen. Že veste, kako ga boste preživeli vi? Posebej za to priložnost smo za vse Valentinčice in Valentinčke pripravili nekaj predlogov za kulinarični poklon ljubezni.
VALENTINOVA VEČERJA NA ZAJLI

Še iščete idejo za nepozabno valentinovo večerjo? Kaj je sploh še lahko lepšega kot preživeti romantični večer na nenavadni lokaciji – kabinski žičnici Krvavec. Presenetite svojo boljšo polovico s posebnim kulinaričnim doživetjem – Valentinovo večerjo na zajli, v petek, 17. 2. 2017 s pričetkom ob 18. uri. 

POSEBNA VALENTINOVA PONUDBA: možna je tudi rezervacija nočitve v hotelu Dvor Jezeršek po posebni ceni 65,00 EUR za dvoposteljno sobo z vključenim zajtrkom in buteljko vina. 

Rezervirajte nepozabno doživetje v dvoje
POPOLNO VALENTINOVO NA DVORU JEZERŠEK 

Najlepše valentinovo darilo je zagotovo čas, ki ga partnerja namenita drug drugemu. In če ta skupni čas preživite na dvoru, ki leži na idilični lokaciji v objemu Kaniško-Savinjskih Alp, se zagotovo piše pravljica, ki se nikoli ne konča. Zato vzemite časovni stroj v svoje roke in se podajte ljubezni različnih okusov naproti.

Od 11. do 19. februarja 2017 smo na Dvoru Jezeršek za vse zaljubljence pripravili romantični 3-hodni meni.

Možna je tudi rezervacija nočitve v hotelu Dvor po posebni ceni 65,00 EUR za dvoposteljno sobo z vključenim zajtrkom. 

In še nasvet! Ne pozabite na ljubezensko pismo ali časovno kapsulo z vajino ljubezensko zgodbo <3 

Oglejte si valentinov meni in rezervirajte mizo
VALENTINOVO RAZVAJANJE V DVOJE NA BLEJSKEM GRADU 

Zimska idilična podoba Bleda je kot nalašč za romantični sprehod po poteh okoli jezera, kulinarično razvajanje v dvoje v restavraciji s pravljičnim razgledom in ogled skrivnostnih grajskih soban. 

Zato smo za vse zaljubljene od 11. do 19. februarja 2017 pripravili prav poseben romantični 4-hodni meni. V ceno menija je vključen kozarec penine in vstopnina za ogled Blejskega gradu. Najlepši razgled gratis! 

In ne pozabite, ljubezen je najslajši okus življenja <3
Oglejte si valentinov meni in rezervirajte mizo