Denis Avdić razkril svoj kuharski talent - Jezeršek gostinstvo
SI
Show menu

Denis Avdić razkril svoj kuharski talent

Denis Avdić razkril svoj kuharski talent

Dvor Jezeršek, 15. 2. 2017
Vse se je začelo z vprašanjem: »Kaj podariti Denisu za rojstni dan?« Denis Avdić, priljubljeni radijski in TV voditelj je konec januarja namreč praznoval svoj 35. rojstni dan. Njegova sodelavca, Jana Morelj in Miha Deželak, sta mu za to priložnost pripravila prav posebno presenečenje. 

Denis je tako od sovoditeljev v dar prejel kuharski tečaj »Postani kuharski mojster z Darkom« na Dvoru Jezeršek z željo, da bo od zdaj naprej s kuharskimi specialitetami razvajal svojo ženo Ano in da bodo na svoj račun prišla tudi ekipa v studiu. :) Presenečenje je še toliko bolj uspelo, saj mu je kulinarično druženje v kuhinji napovedal kar sam MasterChef Slovenije, Darko Klemen. 

Vas zanima Denisov odziv, ko mu je Darko rekel, da nima pojma o kuhanju? Oglejte si video in preverite, če je bil darila vesel >>

Končno je prišel ta dan, dan, ko se je Denis Avdić s kuhalnico v roki podal za štedilnik in prepustil kuharskemu mojstru Darku. Mi pa smo seveda že komaj čakali na kuharske mojstrovine, ki naj bi jih ustvarili Advićevi prsti. :)

Darko v sklopu kuharske delavnice kljub napovedi na meni ni uvrstil 5-hodnega menija z jajčki, pač pa je posebej za Denisa pripravil zanimiv 3-hodni meni, ki ga je začinil po bosansko: 

Zažgana cvetačna juha s telečjimi jetri, gobami in bučnim oljem
Svinjski file v spremljavi škampa na kremi pastinaka
Tufahija alla Avdić
Recepte si lahko ogledate tukaj >>
Po nekaj urnem ustvarjanju v kuhinji so bile jedi skoraj že gotove. Priznati moramo, da Denis ni ravno domač v kuhinji, se je pa vseeno trudil, da bi od delavnice največ odnesel. Kot se spodobi, je bilo potrebno na koncu vse jedi tudi oceniti. Zato je za Denisa sledilo še zadnje presenečenje, in sicer so končni izdelek prišli ocenit tudi sodniki kuharskega tekmovanja MasterChef Slovenija. So Luka, Alma in Karim pri Denisu odkrili kuharski talent? Luka in Karim sta bila še prizanesljiva, Almina pričakovanja pa kot vedno … Preverite tukaj.

Kljub vsemu si je Denis na koncu prigaral težko zasluženi MasterChef predpasnik in upamo, da ga bo v domači kuhinji nosil čim večkrat. 

Vsekakor zanimiva izkušnja, ne samo za Denisa, ampak tudi vse ostale prisotne v kuhinji. Predvsem pa moramo priznati, da toliko zabave in smeha naša kuhinja še ni bila deležna, zato si želimo, da se Denis kmalu spet vrne in skupaj z Darkom posrkbi za pravi moški kuharski šov na Dvoru Jezeršek.