Dvor Jezeršek med najboljšimi restavracijami v Sloveniji - Jezeršek gostinstvo
SI
Show menu

Dvor Jezeršek med najboljšimi restavracijami v Sloveniji

Dvor Jezeršek med najboljšimi restavracijami v Sloveniji

Sora pri Medvodah, 21. 3. 2017, 29. 3. 2017
V okviru izbora najboljših restavracij v Sloveniji - The Slovenia Restaurant Awards pod sponzorstvom Diners Club za leto 2017 je na Fužinskem gradu v Ljubljani potekala slovesna podelitev priznanj in razglasitev regijskih zmagovalcev ter zmagovalca strokovne komisije.

V založbi The Slovenia je strokovna komisija po skoraj dvomesečnem glasovanju s strani Chefs&Foodies Akademije ter ljudstva, v naboru 140 predlaganih restavracij, razglasila finaliste in zmagovalce regije, ter zmagovalca po oceni strokovne komisije.

Ponosi smo, da je se je Dvor Jezeršek uvrstil med TOP 5 restavracij na severu in s tem med najboljše restavracije v Sloveniji.

Laskavi naziv zmagovalec regije za leto 2017 so pridobile restavracije Vila Podvin na severu, Ošterija Debeluh na jugu, Gostilna Rajh na vzhodu, Hiša Franko na zahodu, in Restavracija Strelec na območju Ljubljane in osrednje Slovenije, ostali regijski finalisti pa so si prislužili naziv najboljše regijske restavracije. 

Nagrado strokovne komisije in naziv najboljša restavracija 2017 je pridobila Hiša Franko, z mednarodno prepoznavno chefinjo Ano Roš.

Čestitamo vsem finalistom in zmagovalcem!