Navidezna poroka: Prepustite se sanjarjenju v živo - Jezeršek gostinstvo
SI
Show menu

Navidezna poroka: Prepustite se sanjarjenju v živo

Navidezna poroka: Prepustite se sanjarjenju v živo

Cerklje na Gorenjskem, 4. 4. 2017
7. aprila se bo že četrto leto zapored na Dvoru Jezeršek odvila NAVIDEZNA POROKA. Gre za inovativni dogodek, ki je kombinacija resnične poroke, zabave, najbolj atraktivnih poročnih trendov in svežih poročnih idej. Na tem edinstvenem dogodku bodo mladoporočenci iz prve roke izkusili, da je načrtovanje poroke lahko tudi zabavno, brez dodatnega stresa in da lahko sanje o čudoviti poročni pravljici postanejo resničnost. 

Vonj po pomladi, ko vse zaživi in zacveti, s seboj prinaša tudi čas porok. Tako bomo na Dvoru Jezeršek tudi letos vsem parom, ki se odločajo za ta velik korak, priskočili na pomoč in jim olajšali marsikatero odločitev, ki bo zaznamovala najlepši dan v njihovem življenju. 7. aprila se bo na idilični lokaciji 250 let stare domačije odvijal že tradicionalni poročni dogodek – Navidezna poroka, kombinacija resnične poroke, zabave in najbolj atraktivnih poročnih trendov, ki ga vsako leto obišče vedno več parov. 

Poroka je eden izmed ključnih življenjskih dogodkov posameznika in prav zato eden izmed najbolj stresnih dogodkov v življenju. Vse odločitve, ki so povezane s poroko, nikakor niso enostavne. Zato bodo lahko mladoporočenci iz prve roke izkusili, da so priprave na poroko lahko tudi zabavne, brez dodatnega stresa in da lahko sanje o čudoviti poročni pravljici postanejo resničnost.

Zakaj torej Navidezna poroka?

Namesto klasične sejemske ponudbe (ki je imamo v Sloveniji veliko) pripravimo celosten dogodek, kjer se poročni ponudniki predstavijo v živo preko svojih storitev. S skupnimi močmi pripravimo stilsko dovršeno poroko, kjer lahko vsak par najde izvirno idejo za svoj poročni dan, poleg tega pa lahko ponudnike opazujete pri njihovem delu in tako lažje začutite njihovo energijo.
Lani je bila tema Food truck poroka, letos pa se vračamo k bolj elegantni dekoraciji. Prisotni bodo veliki lestenci, veliko zelenja, tudi postavitev za civilni obred bo popolnoma drugačna kot smo je bili vajeni do zdaj.

In kaj vse bodo mladoporočenci na Navidezni poroki doživeli?

Par, ki je bil izbran med rekordnim številom prijavljenih parov, čaka nepozabna preobrazba v ženina in nevesto za en dan. Gre za simpatično Zalo in Leva, ki sta prepričala s svojo zares izvirno zgodbo o tem, kako sta se spoznala. Vsi ostali pari pa bodo lahko poročni obred z zabavo v vlogi svatov spremljali iz prve vrste

Na poroki bodo namreč okušali cel poročni meni, od ljubkih začetnih prigrizkov na vrtu do slastnih kreacij pri poročni večerji. Poleg tega bo za popestritev večera poskrbela tudi »vesela urica«, ko se bodo dame in gospodje razdelili. Nevestam bo Petra Starbek, izkušena poročna organizatorka, predstavila top 10 nasvetov, ki jih mora vedeti vsaka nevesta. Za bodoče ženine pa bomo medtem pripravili vinsko degustacijo v vinski kleti Dvora Jezeršek, da se prelevijo v vinske poznavalce. Poleg tega vse goste čaka še nekaj manjših presenečenj, darilca in katalog Navidezna poroka, ki ga prejmejo ob odhodu. 

Vstopnica za dogodek stane 50 EUR na osebo, za kar obljubljamo edinstveno poročno-kulinarično doživetje. Zbor svatov je ob 16. uri na Dvoru Jezeršek. Dogodek traja do cca. 23. ure. Vabljeni tudi otroci, saj bo poskrbljeno tudi za animacijo v otroškem kotičku.

Na Navidezno poroko se lahko prijate tukaj.

Sodelujoči na navidezni poroki 2017:

Poročna organizatorka: Petra Starbek, Storia inženiring
Lokacija in kulinarika: Dvor Jezeršek
Hruškov sok: Domačija Firbas
Food truck: Coffee Car
Sladoledne lučke: La Popsi 
Fotografije: JS Oblikovanje
Video: Videomedia
Pohištvo in osvetljava: Hiša vizij
Najem dekorativne opreme in pohištva: Kredenca
Poročna obleka: Mod' Art
Make up in frizura: Jasna Oklešen
Cvetlična dekoracija: Sanjski šopek
Torta: Pcakes
Vabila, zahvale in ostale tiskovine: Poročna beležnica
Glasbena skupina: Aufbiks
Glasba ob civilnem obredu: Julija in Luka
Čarodej: Sam Sebastian
Foto-stojnica: Slik Slik
Poročni portal: Zaobljuba
Naprsne priponke: Značke.si
Leseni metuljčki: Devur
Naglavni cvetlični trakovi: Rozinka
Prstani in podvezica: Zlatarnica
Varuška na poroki: CustomNanny
Darilca: Pisana soba

Utrip iz lanskoletne navidezne poroke si oglejte v videu.

Fotogalerija Navidezna poroka 2016: