Obisk Ikee malo drugače - Jezeršek gostinstvo
SI
Show menu

Obisk Ikee malo drugače

Obisk Ikee malo drugače

Sora pri Medvodah, 25. 4. 2017
V Ikeo? Službeno? Japajade.
No razen, če imaš pač priliko za udeležbo strokovne ekskurzije v organizaciji Kluba slovenskih podjetnikov.
In si pogledaš primere dobrih praks s strani Ikee in Rutarja. Zelo službeno!

Ekipa treh Jezerškovih mladincev, Daša, Špela in Simon, smo se torej v družbi še drugih dvajsetih udeležencev z avtobusom in pladnjem kremšnit odpravili čez Karavanke v Celovec. 
Prvi postanek smo naredili v Ikei. S svojo organiziranostjo in prijaznostjo na vsakem koraku so na nas takoj naredili pozitiven vtis. S predstavitvijo zgodovine, strategije, vizije in poslanstva so nam razširili obzorje. 

S pogostitvijo na koncu pa so nam seveda stopili srce. Njihov moto “It all starts with food” (“Vse se prične pri hrani") se nam je najbolj vtisnil v spomin. Govori o osnovni skrbi za hrano, od primarnih virov do končnega potrošnika. "To create a better everyday life for the many people" pa je vizija, ki ti jamči zadovoljstvo. Ker smo si na koncu bolj kot nakupovanja zaželeli podrobnega ogleda kuhinje, pa zagotovo dobimo še plus točke pri našem direktorju. 

Nadaljevali smo s sprehodom po centru Celovca. Ob kavi smo prijetno klepetali, tkali nova poznanstva in potencialne poslovne vezi. Mlada energija pa je botrovala kar nekaj novim idejam za druženje v sklopu podmladka Business Cluba. Za zaključek pa nas je v Rutar centru sprejel sam g. Simon Rutar. Popeljal nas je skozi trgovski center, predstavil njihove poglede in način poslovanja. 

Zahvala za prijetno in koristno vandranje gre v prvi vrsti Jerneji Lampret, izvršni direktorici Kluba slovenskih podjetnikov. Hvala, da smo bili lahko del te zgodbe in se veselimo pisanja novih. 

Daša, Špela in Simon