Croquembouche - strah in trepet med sladicami - Jezeršek gostinstvo
SI
Show menu

Croquembouche - strah in trepet med sladicami

Croquembouche - strah in trepet med sladicami

Sora pri Medvodah, 10. 5. 2017
Croquembouche še danes velja za eno izmed najbolj priljubljenih francoskih sladic, ki pogosto zamenja poročno oziroma katero drugo slavnostno torto. Z njo pa so se tako kot njihovi predhodniki spopadli tudi letošnji tekmovalci kuharskega tekmovanja MasterChef Slovenija.

In ne samo to, z njo se je kar sredi noči spopadel tudi Luka Jezeršek. Posnetek si lahko ogledate tukaj. Z namenom, da svojima sodniškima kolegoma, Almi in Karimu dokaže, da zna. 

Bi se sladkega Eiflovega stolpa lotili tudi vi?

Akademija Jezeršek pripravlja prav posebno delavnico, ki bo posvečena samo "stolpu groze"! Si upaš sprejeti izziv?

Sladico, ki predstavlja strah in trepet že tri sezone oddaje MasterChef Slovenija, se lahko zdaj naučite izdelati z nami.
 
Delavnico bo vodila Karmen Kozjek, tekmovalka prve sezone, ki ji je ravno ta sladica prekrižala načrte in jo poslala domov.
Karmen je poraz zgrabila za roge in je danes prava mojstrica v izdelavi Croquembouche-a, hkrati pa tudi nepogrešljiva članica ekipe Jezeršek.
 
Za piko na i se bo delavnici pridružil tudi Luka Jezeršek, ki vam bo z nasveti iz prve roke priskočil na pomoč pri izdelavi sladkega Eifflovega stolpa in na koncu podal tudi strokovno oceno vaših skulptur.
 
Na delavnico Croquembouche - stolp groze se lahko prijavite se tukaj!
Recept za Croquembouche