Gurmanska izkušnja 50 m nad tlemi očarala tudi Princa Alberta II - Jezeršek gostinstvo
SI
Show menu

Gurmanska izkušnja 50 m nad tlemi očarala tudi Princa Alberta II

Gurmanska izkušnja 50 m nad tlemi očarala tudi Princa Alberta II

Sora pri Medvodah, 25. 7. 2017
Svetovna uspešnica – Dinner in the Sky, ki je poznana v več kot 40 državah po vsem svetu in zadnjih nekaj let razvaja ljubitelje kulinarike v največjih prestolnicah, med njimi tudi Princa Alberta II, se septembra ponovno vrača v Ljubljano. 

Svetovna uspešnica kulinaričnih užitkov – Dinner in the Sky, poznana kot eno izmed nepozabnih gurmanskih izkušenj v zraku, že nekaj časa navdušuje gurmane po vsem svetu. Ne samo v Evropi, ampak tudi v Avstraliji, na Japonskem, v Indiji, Dubaju, Braziliji, Združenih državah Amerike, Mehiki, Kanadi in na Kitajskem. Več kot 5.000 dogodkov po različnih prestolnicah od Pariza pa vse do Las Vegasa priča o izjemni priljubljenosti te nepozabne izkušnje 50 m visoko, kjer bleščeče zvezde gastronomije s svojimi mojstrovinami razvajajo goste. 

Po uspešni prvi izvedbi maja 2015 in lanskoletnem velikem zanimanju se tako Dinner in the Sky ponovno vrača tudi v Ljubljano. Nepozabno gurmansko izkušnjo v zraku bodo lahko vsi ljubitelji dobre hrane in večni romantiki doživeli med 23. in 27. 9. 2017 na Kongresnem trgu

Okuse Ljubljane visoko nad tlemi, a zaradi tega prav nič manj varno, vam bo pričaral Luka Jezeršek in njegova ekipa ter gostujoči chef, ki pa zaenkrat ostaja še skrivnost. 

Dinner in the Sky je zagotovo edinstvena priložnost, da običajno kosilo ali večerja postane prava pustolovščina in zaročni prstan v kozarcu s penino ter pogledom na belo Ljubljano nekaj, česar ne pozabiš nikoli. Če ste hedonist po srcu in obožujete adrenalinske podvige, potem enostavno ne smete zamuditi tega čarobnega gurmanskega doživetja z osupljivim razgledom na Ljubljano in njeno okolico.

Več informacij o Dinner in the Sky Ljubljana si lahko prebere tukaj in na uradni spletni strani.
Rezervirajte svoje mesto
NAGRADNA IGRA
Sodelujte v nagradni igri in se potegujte za nepozabno doživetje visoko nad oblaki! 

1) Na svojem Facebook profilu objavite izvirno, zabavno, unikatno … fotografijo ali video na temo "Dinner in the Sky",
2) dodajte #dinnerintheskyljubljana,
3) všečkajte Facebook stran Dinner in the Sky Slovenija.

7. avgusta bomo 5 najboljših fotografij/videov nagradili z nepozabnim doživetjem visoko nad oblaki.

Luka Jezeršek je v ta namen prijateljem zaupal prav posebno nalogo. Preverite tukaj. 

p.s.: Varnost je na prvem mestu!