Restavracija z najlepšim razgledom priljubljena med blogerji - Jezeršek gostinstvo
SI
Show menu

Restavracija z najlepšim razgledom priljubljena med blogerji

Restavracija z najlepšim razgledom priljubljena med blogerji

Bled, 26. 7. 2017
Bled. Eden najlepših turističnih krajev Slovenije, zakladnica naravnih lepot, je po celem svetu znan po jezeru z otočkom. Nad njim se dviga mogočna skalna pečina, na kateri že več kot tisoč let kraljuje Blejski grad in ponuja izjemen razgled na blejske lepote in okoliške Alpe.

Ne le bogata zgodovina in slikovita narava, eden ključnih prepoznavnih elementov gradu je tudi restavracija, ki nudi sodobno interpretirane tradicionalne jedi in pijače. Podjetje Jezeršek ji daje svoj pečat in zagotavlja brezpogojno kakovost, Blejski grad pa se tako uveljavlja kot ena najpomembnejših kulinaričnih točk v Sloveniji.

S pomočjo lokalnega okolja in ponudnikov tu nastajajo nepozabna doživetja, primerna za protokolarne goste, turistične skupine in posameznike, zadnje čase pa je Restavracija Blejski grad zelo priljubljena tudi med blogerji in popotniki, t.i. sodobnimi nomadi. 

Kako pomembni so trenutki, ujeti v fotografije, se zagotovo zavedajo blogerji, ki vsak dan svoje sledilce osvajajo z dih jemajočimi fotografijami. Restavracija Blejski grad, ki se ponaša z najlepšim razgledom daleč naokoli, je v zadnjem času vedno bolj priljubljena destinacija tako domačih kot tudi tujih blogerjev.

Prepričajte se, da je obisk vreden, pa čeprav samo zaradi nepozabnega razgleda.
Rezervirajte svojo mizo v Restavraciji Blejski grad