Počakajte trenutek ...
Toggle menu
Toggle search
SI
EN
CATERING
LOKACIJE
POSLOVNI DOGODKI
PROTOKOLARNI DOGODKI
ŠPORTNI DOGODKI
ZASEBNI DOGODKI
SEJEMSKI CATERING
MEDNARODNI CATERING
TAMnjam
LOKACIJE
DVOR JEZERŠEK
BLEJSKI GRAD
GOSTILNA NA GRADU
PIVNICA UNION
TAGGENBRUNN
AKADEMIJA
KULINARIČNE DELAVNICE
TIMBILDING DELAVNICE
DARILNE PLOČEVINKE AKADEMIJE JEZERŠEK
RECEPTI AKADEMIJE JEZERŠEK
VEČERJA NA ZAJLI
POROKE
POROKA NA DVORU JEZERŠEK
POROKA NA BLEJSKEM GRADU
CATERING POROKA
NAVIDEZNA POROKA
DEKORACIJA
POROČNI VTISI NAŠIH PAROV
ODGOVORNA KULINARIKA
TRAJNOSTNE ZAVEZE
TRAJNOSTNE DEJAVNOSTI
TRAJNOSTNA POGOSTITEV
O NAS
NOVICE
PREDSTAVITEV
LOKACIJE IN KONTAKTI
ZGODOVINA
ČLANSTVO, SPONZORSTVO IN NAGRADE
REFERENCE
PRILOŽNOSTI ZA MLADE
PROSTA DELOVNA MESTA
Z JEZERŠKI V SLOVENSKO HIŠO 2024
Spletna trgovina
Home
NOVICE
Show menu
Goveji golaž po Jezerškovo
Arhiv
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
Goveji golaž po Jezerškovo
Sora pri Medvodah, 7. 9. 2017
Golaž, po izvoru prihaja iz sosednje Madžarske, točneje madžarski gulyás, je na prvi pogled zelo preprosta, nezahtevna jed, ki jo pri nas poznamo kot golaževo juho. A resnica je takšna, da je pravzaprav toliko golažev, kolikor je kuharjev, in še toliko povrhu, kolikor je kuharic. Kajti golaž je zelo osebna reč.
Znate skuhati pravi golaž? Če želite, da bo golaž res takšen kot mora biti, ga je treba kuhati dolgo, počasi in z užitkom. Zagotovo pa je najboljši, če ga skuhamo v kotličku nad odprtim ognjem, kot to počne Luka Jezeršek.
Preverite recept iz prve roke, po receptu naše mame Sonje.
Recept za golaž