Po letu se zabava pozna. Poskrbite za nepozabno prednovoletno srečanje zaposlenih! - Jezeršek gostinstvo
SI
Show menu

Po letu se zabava pozna. Poskrbite za nepozabno prednovoletno srečanje zaposlenih!

Po letu se zabava pozna. Poskrbite za nepozabno prednovoletno srečanje zaposlenih!

Sora pri Medvodah, 26. 9. 2017
Samo še 3 mesece nas loči do konca leta, zato se v večini podjetij po hodnikih že šušlja o težko pričakovani službeni zabavi. Prednovoletna službena zabava - za nekatere blagoslov, za druge prekletstvo, za nas, ponudnika gostinskih storitev, pa izziv, kako vam pripraviti praznično obarvano kulinarično razvajanje. 

V tem članku nikakor ne bomo pisali o posledicah, ko popustijo zavore na službenih zabavah  ... te stvari gredo namreč z nami v pomivalnico kot umazani krožniki po divji zabavi norih okusov.

V tem članku vam želimo predstaviti in pomagati z nasveti, kako pri organizaciji prednovoletne zabave ali poslovnega dogodka dobiti kar največ za svoj denar in pri tem ustvariti nepozaben spomin in dober vtis. 

Pri tem pa seveda upamo, da ste v letni budget vključili potrebna sredstva za organizacijo dogodka in ravno včeraj rezervirali izbrano lokacijo. 


LOKACIJA

Izbira lokacije dogodka vpliva na vzdušje in je vsekakor pomembna za učinkovito dosego želenega cilja naročnika. Zavedati se je namreč treba, da se bodo gostje dogodka v veliki meri spominjali predvsem po odlični lokaciji, dobri hrani in nepozabnem »žuru«.

Pomembno je, da je lokacija za dogodek preizkušena, primerne velikosti in da razpolaga s primerno tehnično opremo. Dogodek, ki ga organizirate, namreč vpliva na imidž vašega podjetja in pusti močan vtis na vaše zaposlene ali poslovne partnerje, zato se je vredno potruditi in najti prostor, ki bo zadovoljil pričakovanja. 

V več kot 35 letih delovanja na področju cateringa smo se srečali z različnimi lokacijami in izpeljali številne dogodke, o katerih je med zaposlenimi odmevalo še kar nekaj časa po uspešni izvedbi dogodka. 

Predloge lokacij si lahko ogledate TUKAJ.

Kot mlado podjetje, v katerem vsakodnevno ustvarjamo kreativne kulinarične rešitve, se zavedamo, da je potrebno biti tudi pri snovanju zabav drugačen, kreativen in inovativen, zato vam tudi sosednje skladišče ali pa garažo LPP-ja spremenimo v najbolj noro in nepozabno prizorišče.

TUKAJ si oglejte video iz Jezerškove 35 letnice v garaži LPP, ki je povabljene dobesedno pustila brez besed.


TIP DOGODKA

Poskrbite za najboljši vtis! Zanj se je vredno potruditi in poskrbeti, da dogodek povabljene preseneti in navduši. Ne glede na to, ali načrtujete dogodek za samo nekaj oseb ali za večje število povabljenih, lahko pogostitev za vas v obeh primerih organiziramo mi. V sodelovanju z našimi preverjenimi partnerji pa tudi edinstven set-up prizorišča. Set-up in pogostitev sta namreč tesno povezana in za brezhibno izpeljan dogodek je vsekakor pomembno predhodno posvetovanje z naročnikom, kjer prisluhnimo vsaki vaši želji, pa naj bo še tako zahtevna. Za inspiracijo lahko izhajate iz naslednjih stilov dogodka: 

- Industrijski tip
- Eleganca 
- Casual


POGOSTITEV

Ne glede na to, ali so gostje na vaši zabavi vaši zaposleni ali pa poslovni partnerji, je prav, da se jim brezskrbno posvetite. Ne skrbite o podrobnostih, ki jih je treba zagotoviti, da bo pogostitev popolna. Uživajte v svojem dogodku, družite se z gosti, nam pa prepustite skrb za okusno hrano in pijačo. 

Z odličnim izborom različnih menijev ter profesionalnim osebjem bomo zagotovili, da bo catering na vašem dogodku potekal brezhibno in boste zadovoljni vi in vaši gostje. Desetletja izkušenj z ustvarjanjem najrazličnejših pogostitev so naša dragocena popotnica, da lahko ob kakršni koli priložnosti poskrbimo za nepozabno kulinarično doživetje: hladno-topli bife, prigrizki ali fingerfood, kulinarična animacija, priprava pred gosti … 


Torej, že veste, kje in kdaj bo vaša prednovoletna zabava ali dogodek za poslovne partnerje?

Tik-tak, tik-tak … čas beži, zato vam bomo z veseljem pomagali najti primerno prizorišče, ki bo ustrezalo vašim pričakovanjem in tipu prireditve ter poskrbeli za vrhunsko pogostitev. 

Pokličite nas na 01 361 94 21 ali nam pišite na gostinstvo@jezersek.si