Jezeršek gostinstvo ponosni partner Slovenske hiše na zimskih olimpijskih igrah v Pjongčangu - Jezeršek gostinstvo
SI
Show menu

Jezeršek gostinstvo ponosni partner Slovenske hiše na zimskih olimpijskih igrah v Pjongčangu

Jezeršek gostinstvo ponosni partner Slovenske hiše na zimskih olimpijskih igrah v Pjongčangu

16. 10. 2017
Na zimskih olimpijskih igrah v Pjongčangu bo zopet zaživel projekt Slovenska hiša, pri katerem OKS-ZŠZ, skupaj s partnerji, nadaljuje s projektom združevanja športa in gospodarstva v tujini.
Projekt Slovenske hiše je zasnovan tako, da z nekaj prostorskimi intervencijami ustvari nepozabno prostorsko izkušnjo in doživetje slovenskega vrhunskega športa, podjetnosti, gostoljubnosti in kulture v prepoznavnem ambientu, ki ima določene značilnosti gradbene tradicije v Sloveniji.

Pred petkovim uradnim začetkom redne seje IO OKS-ZŠZ smo poleg še dveh uspešnih slovenskih podjetji, tudi mi podpisali pogodbo in tako postali uradni partnerji Slovenske hiše v južnokorejskem Pjongčangu. Alpina, Hosekra in Jezeršek gostinstvo smo se pridružili slovenski olimpijski družini in s predsednikom Olimpijskega komiteja Slovenije Bogdanom Gabrovcem uradno zapečatili partnerstvo med ZOI Pjongčang 2018.

ALPINA
Alpina je vodilno slovensko podjetje v proizvodnji in trženju modne ter športne obutve. Je razvojno usmerjena družba s 70 - letno tradicijo in globalno uveljavljeno blagovno znamko. Poslanstvo podjetja je razvoj, izdelava in prodaja visokokakovostnih izdelkov, ki zagotavljajo popolno izkušnjo gibanja, hkrati pa presežejo pričakovanja uporabnikov. Alpina bo v Slovenski hiši razstavila nekaj svojih najbolj prodornih modelov, poleg tega pa bo pod okriljem svojega večera gostila nekaj najbolj prepoznavnih športnikov prihajajočih olimpijskih iger.
 
HOSEKRA
Podjetje Hosekra predstavlja inovacijo, višjo kakovost življenja in trajnostni razvoj. Osnovna dejavnost podjetja obsega razvoj sodobnih materialov ter inovativnih postopkov izdelave in montaže strešnih kritin in montažnih objektov, kot so garaže in turistične mobilne hiše. Z razvojem novih produktov dosegajo visoke standarde na področju energetske učinkovitosti in okolju prijaznih materialov. Podjetje Hosekra bo za Slovensko hišo proizvedlo hrbtenico projekta - leseno konstrukcijo paviljona.
 
JEZERŠEK GOSTINSTVO
Vizija podjetja Jezeršek gostinstvo je ostati vodilno podjetje na področju cateringa in gostinske dejavnosti na slovenskem tržišču, postati vodilno podjetje v jugovzhodni Evropi ter se uvrstiti med 10 najboljših organizatorjev in ponudnikov cateringa v Evropski uniji. Zastavljene cilje bodo uresničili tako, da bodo še naprej zagotavljali inovativne in kreativne kulinarične rešitve po željah naročnika. V slovenski hiši bodo skrbeli za vrhunsko slovensko kulinariko na raznovrstnih dogodkih in ob sprejemih slovenskih medalistov.