Slovenija je zrela za visoko kulinariko. Čas je za Gourmet Cup 2018! - Jezeršek gostinstvo
SI
Show menu

Slovenija je zrela za visoko kulinariko. Čas je za Gourmet Cup 2018!

Slovenija je zrela za visoko kulinariko. Čas je za Gourmet Cup 2018!

Sora pri Medvodah, 2. 11. 2017
Gourmet Cup, kulinarično-športni dogodek na Krvavcu, smo Jezerški prvič organizirali leta 2016. Njegov glavni namen je bilo predvsem druženje ljubiteljev kulinarike in gostincev. Že naslednje leto je Gourmet Cup prerasel v tridnevni dogodek, kjer smo gostili kar 11 priznanih top Chefov, med njimi tudi Chef Michelina, Vincenza Guarina, ki je skupaj z ostalimi Chefi poskrbel za pravo kulinarično doživetje na snegu.

V okviru Gourmet Cupa se je na priljubljenem smučišču Krvavec odvila tudi smučarska tekma z več kot 150 prijavljenimi tekmovalci gostinci, vinarji, predstavniki medijev in blogerji ter gurmani.

Bodite del Gourmet Cupa 2018

Lanskoletni uspešni dogodek, ki smo ga dvignili na mednarodno raven in je tako požel veliko zanimanja med domačimi in tujimi mediji, je zagotovo več kot zgovoren podatek, da je Slovenija zrela za visoko kulinariko na smučiščih. To je tudi razlog, da želimo Gourmet Cup 2018 dvigniti še eno stopničko višje, za kar smo prepričani, da nam bo zagotovo uspelo. 

Zabeležite si datum! Gourmet cup 2018 bo potekal od 27. do 30. januarja 2018. 

Top program 

Veseli smo, da je podporo projektu Gourmet Cup 2018 že izkazala Ana Roš, najboljša kuharska mojstrica na svetu, ki je Slovenijo postavila na gastronomski zemljevid sveta. 

V sklopu Gorumet Cupa 2018 se bo prihodnje leto tako odvil tudi strokovno-izobraževalni program pod vodstvom Ane Roš, kjer se bomo dotaknili predvsem dveh tematik: vizije slovenske gastronomije in kadrovanja v gostinstvu. Na dogodku bodo prisotni številni ugledni domači in tuji strokovnjaki. 

Doživetje

Ker pa je glavno vodilo dogodka »experience«, se bomo kot vedno tudi tokrat potrudili, da bomo gostom pričarali nepozabno doživetje. V ponedeljek bomo namreč gostili »experience dinner« z vrhunskimi top chefi. 

Vse to in še veliko več bo združevalo štiridnevni dogodek Gorumet Cup 2018 v družbi najboljših chefov, odličnih jedi in vrhunskih slovenskih vin. 

Ste si že zabeležili datum?