Gourmet Cup 2018 konec januarja z vrhunsko zasedbo! - Jezeršek gostinstvo
SI
Show menu

Gourmet Cup 2018 konec januarja z vrhunsko zasedbo!

Gourmet Cup 2018 konec januarja z vrhunsko zasedbo!

Sora pri Medvodah, 30. 11. 2017
Če vsaj malo poznate Jezerške, potem veste, da so tudi cilji, zdaj že tradicionalnega dogodka Gourmet Cup, zelo ambiciozni. 

4 dnevni dogodek Gourmet Cup 2018, ki bo trajal od 27. do 30. januarja 2018 ima ambicije postati najpomembnejši kulinarični dogodek v mednarodni regiji (Slovenija, Italija, Avstrija, Hrvaška), zato smo še toliko bolj ponosni, da je partner dogodka postal tudi Turizem Ljubljana

V preteklih letih je bil Gorumet Cup pozicioniran kot zabavno-smučarsko-kulinarični dogodek, tokrat pa programu dodajamo še strokovni del, kjer bomo gostili številne mednarodne goste, govorce in kuharske virtuoze.

Svoje znanje in izkušnje bodo v sklopu strokovno-izobraževalnega programa pod taktirko najboljše kuharske mojstrice Ane Roš delili Justyna Adamczyk, Chief International Officer GAULT&MILLAU, Achim Schmitt, profesorja strateškega managementa na znameniti univerzi Ecole Hotelier de Laussane, Arturo Sims, direktor mednarodnega svetovalnega podjetja na področju gostinstva Vantage Hospitality Consultants in mnogi drugi.

Poskrbeli bomo za spektakularni »experience dinner« v družbi najboljših chefov, odličnih jedi in vrhunskih vin, poleg tega pa še za edinstveno kulinarično doživetje v čarobnem ambientu zasneženih gora - Večerjo na zajli s kar tremi gostujočimi chefi. Zadnji dan nas kot vedno čaka pravo gurmansko razvajanje na snegu z napeto smučarsko tekmo. 

Že veste, kje boste zadnji teden januarja? Na Gourmet Cupu 2018, seveda!