Počakajte trenutek ...
Toggle menu
Toggle search
SI
EN
CATERING
LOKACIJE
POSLOVNI DOGODKI
PROTOKOLARNI DOGODKI
ŠPORTNI DOGODKI
ZASEBNI DOGODKI
SEJEMSKI CATERING
MEDNARODNI CATERING
TAMnjam
LOKACIJE
DVOR JEZERŠEK
BLEJSKI GRAD
GOSTILNA NA GRADU
PIVNICA UNION
TAGGENBRUNN
AKADEMIJA
KULINARIČNE DELAVNICE
TIMBILDING DELAVNICE
DARILNE PLOČEVINKE AKADEMIJE JEZERŠEK
RECEPTI AKADEMIJE JEZERŠEK
VEČERJA NA ZAJLI
POROKE
POROKA NA DVORU JEZERŠEK
POROKA NA BLEJSKEM GRADU
CATERING POROKA
NAVIDEZNA POROKA
DEKORACIJA
POROČNI VTISI NAŠIH PAROV
ODGOVORNA KULINARIKA
TRAJNOSTNE ZAVEZE
TRAJNOSTNE DEJAVNOSTI
TRAJNOSTNA POGOSTITEV
O NAS
NOVICE
PREDSTAVITEV
LOKACIJE IN KONTAKTI
ZGODOVINA
ČLANSTVO, SPONZORSTVO IN NAGRADE
REFERENCE
PRILOŽNOSTI ZA MLADE
PROSTA DELOVNA MESTA
Z JEZERŠKI V SLOVENSKO HIŠO 2024
Spletna trgovina
Home
NOVICE
Show menu
Praznični recepti Mirjam Grilc
Arhiv
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
Praznični recepti Mirjam Grilc
Cerklje na Gorenjskem, 11. 12. 2017
Tako kot ni praznikov brez božičnih okraskov, tako v tem času ni kuhinje brez vonja po cimetu, klinčkih in sveže pečenih piškotih. Domače dobrote so lahko odličen dodatek k prazničnemu omizju ali pa drobne pozornosti, ki jih najbližjim podarimo v dar.
V ta namen je
Mirjam Grilc
, sicer
vodje kulinarične delavnice Zeliščna kuharija na Akademiji Jezeršek
, tokrat za vas pripravila dva omamna praznična recepta.
S
toplimi praženimi mandlji
se boste lahko razvajali že med prazniki, slasten
jabolčni liker
pa bo grel srca še po novem letu.
TOPLI PRAŽENI MANDLJI
JABOLČNI LIKER