NOVICE - 2017 - Jezeršek gostinstvo
SI
Show menu

NOVICE - 2017

20. 10. 2017

Sodelujte v novem kulinaričnem izzivu: NAJ potica 2017!

Že veste, da naša mama Sonja skupaj z Lukom Jezerškom sodeluje pri projektu NAJ potica 2017? V vlogi strokovne komisije bosta ocenjevala potice, ki jih boste na izziv prijavili ljubitelji potic.
Preberi več
16. 10. 2017

Jezeršek gostinstvo ponosni partner Slovenske hiše na zimskih olimpijskih igrah v Pjongčangu

Na zimskih olimpijskih igrah v Pjongčangu bo po osmih letih zopet zaživel projekt Slovenska hiša. Ponosni smo, da smo postali partner Slovenske hiše tudi mi. Jezeršek gostinstvo bo pod mednarodno blagovno znamko SORA catering v Slovenski hiši skrbelo za vrhunsko slovensko kulinariko na raznovrstnih dogodkih in ob sprejemih slovenskih medalistov.
Preberi več
9. 10. 2017

Izza pulta: Ana Šušteršič, vrhunska kuharica in diva v eni osebi

Če ste se udeležili vsaj ene izmed najbolj uspešnih delavnic na Akademiji Jezeršek potem veste, da je Ana Julia Cild in Sopfia Loren v eni osebi. Tako je, vrhunska kuharica in diva v eni osebi. Vabimo vas, da jo spoznate tudi vi. Preberite si, kdaj se je spletla ljubezen med njo in kuhinjo ter s kom bi najraje zakuhala nepozabno kulinarično zgodbo.
Preberi več
Sora pri Medvodah, 5. 10. 2017

Podpiramo ROZA OKTOBER!

ROZA OKTOBER je mesec boja proti raku dojk, ki je najpogostejša oblika raka pri ženskah v Sloveniji. Z namenom osveščanja o raku na dojkah in pomenu zdrave prehrane spodbujamo k uživanju svežih šampinjonov, ki so jeseni še posebej okusna dopolnitev zdravega jedilnika. Tako v naši gostilni Dvor Jezeršek in Restavraciji blejski grad najdete jed s svežimi šampinjoni. Pridite, naročite jed s šampinjoni in podprite akcijo tudi vi!
Preberi več
Sora pri Medvodah, 28. 9. 2017

Dinner in the Sky: nekateri so uživali, drugi trepetali

Popularizacijo kulinarike vedno bolj spremljajo nenavadne ideje. Ena izmed takšnih je zagotovo Dinner in the Sky, ki se je letos 50 metrov nad Ljubljano zvrstila že tretje leto zapored. Kljub vrtoglavi višini pa je bilo vredno premagati strah.
Preberi več
Sora pri Medvodah, 26. 9. 2017

Po letu se zabava pozna. Poskrbite za nepozabno prednovoletno srečanje zaposlenih!

Samo še 3 mesece nas loči do konca leta, zato se v večini podjetij po hodnikih že šušlja o težko pričakovani službeni zabavi. Prednovoletna zabava - za nekatere blagoslov, za druge prekletstvo, za nas, ponudnika gostinskih storitev, pa izziv, kako vam pripraviti praznično obarvano kulinarično razvajanje. Vas zanima, kako pri organizaciji prednovoletne zabave ali poslovnega dogodka dobiti kar največ za svoj denar in pri tem ustvariti nepozaben spomin in dober vtis? Preberite nasvete.
Preberi več
Sora pri Medvodah, 23. 9. 2017

Plastični lončki in Bobi palčke so OUT

Zgolj prisotnost na sejmih že dolgo časa ni več dovolj. Ali veste, da imate na voljo natanko 3 sekunde časa, da prepričate obiskovalce v mimohodu? In vsak, ki gre mimo, je izgubljen. Človeka je treba privabiti in presenetiti. Zaupamo vam, kako! Pomembna je prezentacija! Plastični lončki in Bobi palčke so že dolgo časa OUT. Na podlagi dolgoletnih izkušenj in smo razvili nov koncept sejemske kulinarike. Preverite, kako lahko nadgradite svoj sejemski nastop in premagate konkurenco.
Preberi več
Sora pri Medvodah, 12. 9. 2017

Izza pulta: Matej Stipanič, mojster gurmanskih burgerjev

Če ste ljubitelj burgerjev, potem ste verjetno že slišali za Mateja Stipaniča, ki zase pravi, da je ljubitelj vsega, kar pride z žara. Je kulinarični samouk in lačen novega znanja ter avtor kulinaričnega bloga Custom Grill, ki je namenjen vsem ljubiteljem dima in dobrot z žara.
Preberi več
Sora pri Medvodah, 8. 9. 2017

Luka Jezeršek in Darko Klemen obljubljata pravo fantazijo okusov 50 metrov nad tlemi

Na Dinner in the Sky, ki bo letos že tretjič v centru Ljubljane, bosta za fantazijo okusov v kuharskem tandemu poskrbela Luka Jezeršek in Darko Klemen. Slednji kljub strahu pred višino obljublja eno najbolj norih, okusnih in nepozabnih doživetij.
Preberi več
Sora pri Medvodah, 7. 9. 2017

Goveji golaž po Jezerškovo

Znate skuhati pravi golaž? Če želite, da bo golaž res takšen kot mora biti, ga je treba kuhati dolgo, počasi in z užitkom. Zagotovo pa je najboljši, če ga skuhamo v kotličku nad odprtim ognjem, kot to počne Luka Jezeršek.
Preberi več