NOVICE - 2017 - Jezeršek gostinstvo
SI
Show menu

NOVICE - 2017

Cerklje na Gorenjskem, 20. 4. 2017

Potice naše mame Sonje v Vatikanu

V sodelovanju z Veleposlaništvom RS v Vatikanu je Jezeršek gostinstvo poskrbelo, da je v času velikonočnih praznikov v Vatikanu dišalo po slovenski potici.
Preberi več
Cerklje na Gorenjskem, 13. 4. 2017

Vonj po domači potici

Zadnje dni iz kuhinje še posebej diši. Vonj po potici, vonj po praznikih … Seveda, le še nekaj dni nas loči do Velike noči. In ko sramežljivo pokukamo skozi vrata, kjer navadno potekajo kuharske delavnice Akademije Jezeršek, opazimo spretne gibe ženskih rok. Gibi nakazujejo leta in leta prakse v kuhinji, zamišljen obraz pa že v naprej odgovarja na v mislih zastavljena vprašanja: »Ali bo okusna? Se bo dobro spekla? Bo imela na sredini luknjo?«
Preberi več
Cerklje na Gorenjskem, 10. 4. 2017

Do potankosti organizirana pravljična navidezna poroka

Več kot 80 zbranih gostov, od tega skoraj 30 parov, ki se bodo letos poročili, se je v petek, 7. 4. 2017 popoldan zbralo na Dvoru Jezeršek, kjer so kot svatje na Navidezni poroki pospremili Zalo in Leva na njuno skupno življenjsko pot. Do potankosti izpopolnjeni detajli so spominjali na resnično poroko, v znamenju zelenja in lestencev, čeprav ju prava čaka šele septembra.
Preberi več
Cerklje na Gorenjskem, 4. 4. 2017

Navidezna poroka: Prepustite se sanjarjenju v živo

7. aprila se bo že četrto leto zapored na Dvoru Jezeršek odvila NAVIDEZNA POROKA. Gre za inovativni dogodek, ki je kombinacija resnične poroke, zabave, najbolj atraktivnih poročnih trendov in svežih poročnih idej. Na tem edinstvenem dogodku bodo mladoporočenci iz prve roke izkusili, da je načrtovanje poroke lahko tudi zabavno, brez dodatnega stresa in da lahko sanje o čudoviti poročni pravljici postanejo resničnost.
Preberi več
Sora pri Medvodah, 30. 3. 2017

3 nasveti za nepozabno poročno pogostitev

Odločitev, kje imeti poroko in komu zaupati pogostitev, nikakor ni enostavna. Vedno več mladoporočencev se namreč odloča, da bodo svoj usodni DA dahnili na prostem, ali pa na lokaciji, o kateri sanjajo že od otroštva. Lokacija je torej izbrana, veliko krat pa se zakomplicira pri pogostitvi. Kako se torej lotiti tega poglavja v poročnem dnevu? Pomembno je, da se lokacija poroke in poročno slavje ujemata s celotnim konceptom poroke, pri čemer je najpomembneje, da izvajalci prisluhnejo vašim željam. Glede na naše dolgoletne izkušnje smo vam pripravili 3 koristne nasvete glede poročne pogostitve, ki vam bodo olajšali planiranje in poskrbeli, da bo vaš poročni dan resnično nepozaben.
Preberi več
Sora pri Medvodah, 21. 3. 2017, 29. 3. 2017

Dvor Jezeršek med najboljšimi restavracijami v Sloveniji

V okviru izbora najboljših restavracij v Sloveniji – The Slovenia Restaurant Awards je, so po glasovanju s strani Chefs&Foodies in splošne javnosti, v naboru 140 predlaganih restavracij razglasili finaliste in zmagovalce regije, ter zmagovalca po oceni strokovne komisije. Ponosi smo, da je se je Dvor Jezeršek uvrstil med TOP 5 restavracij na severu.
Preberi več
Sora pri Medvodah, 1. 3. 2017

Pomladni gurmanski dogodki

Ste eden tistih, ki že komaj čakajo na pomlad in vse, kar pride z njo? Na vrata namreč že trkajo prvi znanilci pomladi. Ne samo ptički in rožice, ampak tudi težko pričakovani kulinarični dogodki, ki nas bodo predramili v prihajajočih sončnih dneh. Prepustite se užitkom okusnega spomladanskega razvajanja z nami!
Preberi več
Dvor Jezeršek, 15. 2. 2017

Denis Avdić razkril svoj kuharski talent

Vse se je začelo z vprašanjem: »Kaj podariti Denisu za rojstni dan?« Denis Avdić, priljubljeni radijski in TV voditelj je konec januarja namreč praznoval svoj 35. rojstni dan. Njegova sodelavca, Jana Morelj in Miha Deželak, sta mu za to priložnost pripravila prav posebno presenečenje.
Preberi več
Sora pri Medvodah, 7. 2. 2017

Valentinovo razvajanje v dvoje!

Bliža se valentinovo. Čas, ko si zaljubljenci še posebej izkazujejo ljubezen. Že veste, kako ga boste preživeli vi? Posebej za to priložnost smo za vse Valentinčice in Valentinčke pripravili nekaj predlogov za kulinarični poklon ljubezni.
Preberi več
Krvavec, 23. 1. 2017, 30. 1. 2017

Gourmet Cup 2017 postregel z rekordi

Po lanskoletni enodnevni uspešnici se je včeraj zaključil smučarsko-kulinarični praznik Gourmet Cup 2017, ki je v treh dneh na belih strminah priljubljenega smučišča Krvavec zbral znane obraze slovenske gostinske scene in ljubitelje kulinarike.
Preberi več