Iz zakulisja: Šport in kulinarika, z roko v roki - Jezeršek gostinstvo
SI
Show menu

Iz zakulisja: Šport in kulinarika, z roko v roki

Iz zakulisja: Šport in kulinarika, z roko v roki

Sora pri Medvodah, 21. 2. 2018

Športni dogodki niso le priložnost za sprostitev, temveč mnogo več – številni poslovneži tako v tujini kot v Sloveniji ugotavljajo, da so na primer nogometne tekme odlična priložnost za sklepanje poslov, povabilo poslovnih partnerjev na tekmo pa pogosto nadomesti poslovni sestanek v pisarni ali poslovno kosilo.

Pika na i je seveda kulinarična ponudba, ki mora navdušiti vsaj toliko kot tekma. 

UEFA Futsal 2018, Stožice
Konec januarja se je v Stožicah odvijalo že 11. evropsko prvenstvo v dvoranskem nogometu in največji športni dogodek, ki se je letos odvil v Sloveniji. Odprtja so se udeležili številni ugledni gostje, med njimi tudi predsednik Evropske nogometne zveze, Aleksander Čeferin, in nekdanja mojstra nogometa, Portugalec Luis Figo in Srb Dejan Stanković. V celotnem času trajanja dogodka se je zvrstilo kar 20 tekem, na katerih je Jezeršek gostinstvo poskrbelo za VIP goste ter kar dve Gala večerji ob odprtju in zaključku dogodka.

Za Jezeršek gostinstvo pa to ni bil edini športni dogodek v letošnji zimi. Konec januarja smo poleg nogometašev poskrbeli tudi za smučarske skakalke na Svetovnem prvenstvu v Ljubnem, v začetku februarja pa je del Jezerškove ekipe odpotoval na drug konec sveta, na zimske olimpijske igre v Pjongčang, kjer skrbijo za okusno slovensko kulinariko v Slovenski hiši.