Business Run Ljubljana - 14. junij 2018 - Jezeršek gostinstvo
SI
Show menu

Business Run Ljubljana - 14. junij 2018

Business Run Ljubljana - 14. junij 2018

Sora pri Medvodah, 21. 5. 2018
Ljubljana bo v četrtek, 14. junija 2018, že tretjič gostila Business Run: atraktiven tekaški dogodek, ki želi postati največji »team building« dogodek leta v Sloveniji. Dogodek je namenjen vsem ljubiteljem športa, narave, druženja in sproščene zabave, iz velikih in malih podjetij ter iz javnih ustanov in drugih organizacij.

»Merkur zavarovalnica Business Run Ljubljana« bo po vzoru večjih urbanih mest potekal kot štafetni tek, na katerem bodo lahko sodelovale tričlanske ekipe zaposlenih v podjetju ali organizaciji. Vsak od članov ekipe bo moral s štafetno palico preteči svoj krog v Parku Tivoli v dolžini 3,3 kilometra. Časi vseh treh sodelujočih v ekipi se bodo sešteli, najboljše ekipe pa nagradile. Dogodek bo na sporedu po zaključku delovnega časa, v četrtek, 14. junija, ob 19. uri. Če vam tek ne diši ali se iz kakršnega koli drugega razloga ne morete
udeležiti štafetnega tekaškega podviga, vas vabimo, da se nam pridružite na preizkušnji v nordijski hoji.

Zakaj »team building« dogodek?
Ker si želimo, da se povežete s sodelavci iz vašega podjetja oziroma organizacije, med oddelki in med nivoji odločanja, oblikujete svojo »trojko« ter pokažete ekipni duh tako na tekaški progi, kot tudi na zabavnem druženju. Po zaključku teka bo v dvorani Tivoli poskrbljeno za vrhunsko kulinarično doživetje, katerega uradni partner je Jezeršek gostinstvo. Ekskluzivno samo za udeležence teka, bo nato Magnifico poskrbel za odlično zabavo in veselo razpoloženje. Športni duh je ključen pri oblikovanju timskega duha, zato verjamemo, da lahko »Merkur zavarovalnica Business Run Ljubljana« pomaga pri oblikovanju najboljših ekip, ki bodo uspešne tako pri svojem delu v podjetjih in ustanovah, kot tudi pri razvijanju medsebojnih odnosov izven službenih prostorov. Vabimo vas, da se tudi vaše podjetje pridruži temu športnemu »teambuilding« dogodku, prijavi svoje ekipe ter zaposlenim v podjetju omogoči dogodek, na katerem se bo krepil športni in poslovni duh.

PRIJAVE NA DOGODEK
Prijave na dogodek so že možne na spletni strani www.businessrunljubljana.si, seveda pa smo na voljo tudi za vašo neposredno potrditev udeležbe ter števila ekip, ki bodo zastopale vaše podjetje.
Štartnina na ekipo: 133,00 € + 9,5 % ddv
Ekipo sestavljajo trije tekmovalci.

ŠTARTNINA VKLJUČUJE:
• Štartnino za tek
• Spominsko štafetno palico
• Kulinarično okrepčilo postreženo v dvorani Tivoli izpod rok kuharskih »chef-ov«Jezeršek gostinstva
• Atraktiven koncert Magnifica v dvorani Tivoli
V primeru, da podjetje prijavi več kot 10 ekip, se cena štartnine na ekipo zniža na 99,00 € + 9,5 % ddv.

INFO IN PRIJAVE: