Iz zakulisja: v znamenju prihodnosti in drugih dimenzij - Jezeršek gostinstvo
SI
Show menu

Iz zakulisja: v znamenju prihodnosti in drugih dimenzij

Iz zakulisja: v znamenju prihodnosti in drugih dimenzij

Sora pri Medvodah, 23. 5. 2018
Dogodek Marketing Merenda
Konec maja je ljubljansko Gospodarsko razstavišče ponovno gostilo marketinško-prodajni kongres uspešnega italijanskega podjetja Marketing Merenda. Tokrat so kot navdih celotnemu dogodku služile slavne trilogije Vojne zvezd, kar je bilo moč razbrati že iz imena dogodka: Il ritorno dell’imprenditore ali Vrnitev podjetnika. Uspešni Francesco Merenda je tako kar 4 dni nagovarjal italijanske podjetnike in menedžerje in z njimi delil najnovejša znanja na področju prodaje in marketinga. Pridružil se mu je tudi Dan Kennedy, večkrat nagrajeni ameriški strateški svetovalec, poslovni coach in avtor mnogih uspešnic. 

Jezeršek gostinstvo je v štirih dneh kongresa poskrbelo za coffee breake, kosila in večerje za skupno 500 gostov v treh različnih dvoranah. Skupaj s Hišo vizij smo pripravili puščavsko obarvan set-up, ki je služil tako za pogostitve kot za prodajne aktivnosti naročnika. Del glavne dvorane je bil rezerviran za VIP goste, ki smo jih v zastekljenih 100 m2 še dodatno razvajali s kulinaričnimi dobrotami. Med kongresom smo izvedli tudi dve VIP kosili za izbrane goste.

Več kot 20-glava ekipa Jezeršek gostinstva je tako s timskim delom in veliko kreativnosti ustvarila še eno uspešno zgodbo, kar potrjuje tudi dejstvo, da se italijanski kongres vrača v Ljubljano že novembra. Se že veselimo naslednje tematike kongresa!

Kongres TEN-T dnevi
Evropska komisarka za promet, Violeta Bulc, je konec aprila v sklopu TEN-T dnevov na Ljubljanskem Gospodarskem razstavišču gostila ministre, člane Evropskega parlamenta in ključne interesne skupine, s katerimi so razpravljali o tem, kako prispevati k pametni, trajnostni in varni mobilnosti ter razvoju evropske prometne infrastrukture. V času kongresa je bila naša naloga poskrbeti za različne pogostitve več tisočih udeležencev

V sklopu štiri dnevnega dogodka smo tako pogostili več kot 2000 gostov iz različnih evropskih držav. Program kongresa je bil zelo pester in razprostran po celotnem gospodarskem razstavišču na katerem so potekale javne in zaprte seje na temo mobilnosti. Med pestrim programom je bila naša naloga, da smo v kratkem času med odmori nemoteno in učinkovito poskrbeli za vse udeležence z okrepčili in zdravimi kosili, ki smo jih posebej za TEN-T kongres popestrili s sveže pripravljenimi različnimi TAKE AWAY solatami

V sklopu kongresa smo vsakodnevno pripravili tudi večerne pogostitve, med katerimi sta izstopali Gala večerja za 210 VIP gostov v Narodni galeriji, na kateri smo goste pretežno razvajali z okusi Ljubljane, ter Gala večerja za več kot 1500 gostov na Gospodarskem razstavišču, ki pa je kljub svojemu nazivu potekala v bolj sproščenem vzdušju. Glede na to da je bila tema kongresa mobilnost, smo ob tej priložnosti gostom okusne jedi postregli kar iz food truckov, ter s tem pričarali posebno vzdušje ter navdušili povabljence. 

Tako nam je z močno voljo po perfekciji in ustrežljivostjo do naročnika, uspelo brezhibno izpeljati še en zelo pomemben in zahteven dogodek in s tem razširiti dober glas o Sloveniji tudi izven naših meja.