Trije razlogi, zakaj je sejemski catering glavna zvezda vašega nastopa - Jezeršek gostinstvo
SI
Show menu

Trije razlogi, zakaj je sejemski catering glavna zvezda vašega nastopa

Trije razlogi, zakaj je sejemski catering glavna zvezda vašega nastopa

Sora pri Medvodah, 24. 10. 2018
Podjetja, zavodi, organizacije v želji po večji prepoznavnosti ter promociji izdelkov in storitev na tujih trgih uporabljajo najrazličnejše poti in metode, ki jih pripeljejo do potencialnih kupcev, strank ali poslovnih partnerjev. Eden izmed najpogostejših načinov za dosego sklepanja ali ohranjanja odnosov s tujimi partnerji je lastna sejemska stojnica na različnih sejmih po svetu. Ob takšnih priložnostih smo Jezerški nepogrešljiv člen celote, saj s svojimi bogatimi izkušnjami kot ponudnik sejemskih pogostitev na sejemskih dogodkih dodamo češnjo na smetanovi torti, ki manjka do popolne predstavitve.


Zakaj vključiti Jezerške?

Jezerški imamo z izvedbo sejemske ponudbe neprecenljive izkušnje in smo na tem področju orali ledino. Že davno so minili časi, ko so bili obiskovalci stojnic zadovoljni s plastičnim kozarčkom in smokiji na kartonastih krožnikih. Prepričani smo, da slovenskega gostoljubja tudi sami ne želite tako predstaviti. Ker so za vas partnerji pomembni in ker je vaš osnovni namen nastopa na stojnici nekoliko oddaljen od ponudbe kulinarike, nam zaupajte in prepustite reči, ki jih obvladamo. Verjemite nam, da bodo obiskovalci zapuščali vašo stojnico z drugačnim vtisom, potem ko jih boste »omehčali« z okusnim prigrizkom in pijačo iz steklenega kozarca. Slovenska kulinarika je raznovrstna in pestra, mi pa jo predstavimo na način, ki navdušuje. S kulinariko jim pokažite natančno tisto, kar jim dopovedujete z besedami: da smo Slovenci gostoljubni, strokovni, odprti za nova poznanstva in zaupanja vredni.

Zakaj kulinarika na stojnici?

Vsak, ki je kadar koli »oddelal« sejemski nastop, bo znal povedati, da se je v tujini sila težko dokopati do dobrega in kakovostnega prigrizka zase ali za partnerja, ki ga gosti na stojnici. Ker so urniki večinoma zelo natrpani, nam prevečkrat zmanjka časa za malico ali pa mimogrede zaužijemo kaj iz ponudbe hitre prehrane, ki jo drago plačamo, pa še okusna ni.

Z našo ponudbo boste lahko poskrbeli za lastno zdravje in obenem svojim partnerjem predstavili našo deželo tudi s kulinariko. Jezerški vam lahko pripravimo pestro ponudbo, ki jo lahko sestavljajo malice za razstavljavce(tople ali hladne) ali degustacijski prigrizki za vaše partnerje (topli, hladni, slani, sladki ...) pa tudi vrhunske pogostitve ob dogodkih na vaši stojnici.

Kakšne so prednosti kulinarične ponudbe?

Vsak izmed nas rad ob predstavitvi kar se da zasije, in tako je tudi naša storitev del vašega celostnega nastopa. Predstavljajte si jutro, ko bi po prekratki noči ubijali za skodelico odlične kave ... in ko potem ob resnični ponudbi bolj ali manj »neužitne« kave odkrijete slovensko stojnico, na kateri vam strokovna ekipa postreže popolno skodelico kave, z nepozabnim grižljajem vred. Ta obrok ni suh včerajšnji sendvič, ki ste ga našli v svojem nahrbtniku, ampak prava pravcata predstavitev slovenskega kulinaričnega izročila. Ste že spoznali naše mini potičke »lepotičke«, zaradi katerih se zašibijo kolena prav vsakomur, ne glede na to, s katerega konca sveta prihaja?

In ko si nato v delovnem dnevu želite razvezanih jezikov, da bodo pogovori stekli, da boste sproščeni in se dogovorili o zadevah, ki bodo stkale pozitivne zgodbe z vašimi partnerji – ne posnemajte ruskih metod z vodko, temveč nam dovolite, da vam natočimo kozarec odličnega vrhunskega slovenskega vina ali piva, ki bo poskrbelo, da se od suhega sejmiščnega zraka prežeta grla spet namočijo in da bodo vaši partnerji od užitka kar malo zastokali.

Ob sklepanju novih vezi, poslov, poznanstev se bo dan hitro prevesil v drugo polovico in čas bo za malico. Saj veste, kaj najbolj pogrešamo daleč stran od doma? Govejo juho in vonj po domači hrani, seveda! No, tega z nami ne boste več pogrešali, saj bomo poskrbeli, da boste lakoto potešili z jedmi, ki so jih pripravljale že naše babice.

Da bo dan popoln, vam za konec priporočamo nepozabni večerni dogodek, na katerem boste ob odlični hrani s kuharsko animacijo in pijači zbrali vse tiste, s katerimi želite skleniti dan, in jih pogostili na prefinjen način, ki bo odražal vas, vaš odnos do partnerjev in vašo idejo o tem, kako si želite, da vas vidijo drugi. Tak dan bo popolna zmaga. Tak dan si želimo tudi Jezerški.

In ne pozabite, vaša skrb sta dober nastop in zgodba, ki jo boste predstavljali, za vse preostalo smo tukaj mi – Jezeršek catering. Dovolite nam osvojiti svet skupaj z vami.

Pošljite povpraševanje