SI
Show menu

Jezerškova novoletna stojnica: H kralju po šmorn in kulinarično darilo

Jezerškova novoletna stojnica: H kralju po šmorn in kulinarično darilo

Sora pri Medvodah, 12. 12. 2018

Potem ko se je za nekaj časa poslovila Odprta kuhna, se je naš Kralj šmorna po krajšem premoru s svojo ekipo preselil na ljubko Jezerškovo novoletno stojnico na Cankarjevem nabrežju, kjer vas že peto leto zapored razveseljuje z odličnim Jezerškovim šmornom, sanjsko kranjsko klobaso in kuhanim vinom. In ker smo Jezerški radi v koraku s časom, smo letos v ponudbo dodali tudi HIT letošnjega veselega decembra  - vroči gin! Ta odličen praznični napoj pripravljamo iz najboljšega jabolčnega soka, mu dodamo praznične začimbe, kot so cimet, janež, klinčki, za bolj polen okus pa še malo medu in seveda tik pred serviranjem nepogrešljiv gin.

Če še nimate ideje, s čim boste letos obdarili svoje najdražje, so vam tako kot vsako leto na stojnici na voljo tudi konzervirana kulinarična darila – darilne pločevinke za kulinarične delavnice na Akademiji Jezeršek in nepozabno kulinarično doživetje – Večerjo na zajli. Navdušenje ob odpiranju daril zagotovljeno! 😉

Kralj šmorna vas pričakuje v drugi hišici od Tromostovja. Se vidimo!Ker pa je december tudi čas druženja in obdarovanja, smo se odločili, da letos poleg naših poslovnih partnerjev obdarimo tudi vas, naše zveste oboževalce. Za vas smo pripravili prav posebno praznično nagradno igro JEZERŠKOVIH 12 DNI BOŽIČA, kjer vam bomo vsak dan vse do 24. decembra podarili enega izmed kulinaričnih darilc, ki jih boste lahko izkoristili ali prevzeli na naši novoletni stojnici v Ljubljani. 

In kako bo vse skupaj potekalo? Vsak dan ob 10. uri bomo na naši Facebook strani Jezersek Catering objavili nagradno igro, kjer boste lahko sodelovali vse do naslednjega dne, ko bomo razglasili nagrajenca. Nagrajencu bomo nagrado poslali po pošti, oziroma jo bo lahko prevzel na naši novoletni stojnici na Cankarjevem nabrežju. Na zadnji, božični dan pa pripravljamo prav posebno nagrado, ki se je boste ljubitelji kulinarike še posebej razveselili. Sodelovali boste lahko tako, da boste pod objavo stisnili like, napisali kakšen komentar ali pa objavili fotografijo. 

Naj se JEZERŠKOVIH 12 DNI BOŽIČA začne!

Splošni pogoji sodelovanja