NOVICE - 2018 - Jezeršek gostinstvo
SI
Show menu

NOVICE - 2018

Zgornji Brnik, 13. 12. 2018

NAJ POTICA 2018: Zmagala je podbreška potica z nadevom iz suhih tepk in jabolčnih krhljev

Barbara Pogačnik je s svojo podbreško potico z nadevom iz suhih tepk in suhih jabolčnih krhljev prepričala strokovno komisijo in obiskovalce.
Preberi več
Sora pri medvodah, 13. 12. 2018

Podari doživetje: Ideje za nepozabna kulinarična darila

Še čisto malo in zakorakali bomo v veseli december. Mnogi med nami že mrzlično nabiramo ideje, s čim bomo letos obdarili svoje najdražje, sodelavce in poslovne partnerje. Za vas smo pripravili nekaj odličnih ideje za praznična darila, ki bodo razveselila še tako zahtevne kulinarične navdušence, strastne foodije in ljubitelje Jezerškovega šmorna.
Preberi več
Koper, 6. 12. 2018

20. dobrodelna licitacija barikov postregla z rekordom

5. decembra je potekala dobrodelna dražba barik sodčkov vinske kleti Vinakoper, kjer Jezeršek gostinstvo sodeluje že od samega začetka, tj. 20. leto. Letos je dražba presegla vsa pričakovanja, skupno se je udeležilo kar 25 dražiteljev, ki so zlicitirali rekordnih 76.275 evrov. Vsota, ki presega izhodiščno ceno je namenjena pediatričnemu oddelku Splošne bolnišnice Izola.
Preberi več
Sora pri Medvodah, 21. 11. 2018

Nove jedi v zimski preobleki

Prvi snežinke so že zapadle in s tem pričarale lep uvod v prihajajočo zimo. S koncem novembra bomo na krožnikih Dvora Jezeršek in Restavracije Blejski grad pozdravili tudi zimsko obarvane jedi. Vas zanima, kaj so tokrat za vas ustvarili naši chefi? Za vas smo pokukali v naše kuhinje in uspelo nam je ujeti nekaj utrinkov, v katerih se skrivajo nepogrešljive kombinacije bogatih okusov in prazničnih vonjav, ki vas bodo ob kapljici dobrega vina pripeljale do sladkega deserta. Pokukajte in si pravočasno rezervirajte mizo za zimsko kulinarično razvajanje.
Preberi več
Sora pri Medvodah, 21. 11. 2018

Iz zakulisja: Začinili smo nastop SLOVEnije v Londonu

V začetku novembra se je naša ekipa mudila na enem izmed večjih turističnih sejmov, na Londonski turistični borzi WMT, kjer smo skupaj s Slovensko turistično organizacijo uspešno zastopali zeleno deželico Slovenijo. Naša naloga na stojnici je bila, da obiskovalce očaramo s tradicionalno slovensko kulinariko, kar nam je, če sklepamo po prvih odzivih, več kot odlično uspelo.
Preberi več
Sora pri Medvodah, 24. 10. 2018

Trije razlogi, zakaj je sejemski catering glavna zvezda vašega nastopa

Ste tudi vi med tistimi, ki se ob vsakem nastopu vašega podjetja na različnih sejmih sprašujete, zakaj bi še dodatno zapravljali denar za catering pogostitev vaših obiskovalcev? Tokrat smo za vas pripravili tri glavne razloge, s katerimi vam bomo nazorno orisali, zakaj je catering na vaši sejemski stojnici nujna popestritev, ki vam bo zagotovila večji obisk in večje zadovoljstvo vaših obiskovalcev, povrhu pa še kakšen dodatno sklenjen posel.
Preberi več
Sora pri Medvodah, 24. 10. 2018

Svetovni dan hrane – smo odgovorni in dobrodelni

Svetovni dan hrane nas spremlja že 37 let. In ker se tudi pri Jezerških dobro zavedamo problematike prevelikih količin zavržene hrane, smo že pred časom izpeljali korenite spremembe in razvili trajnostno strategijo. Gostom naših dogodkov in restavracij je na voljo brezplačna embalaža – »NEZAVREČKA«, s katero želimo ljudi opogumiti, da preostalo hrano po dogodku odnesejo s seboj in v njej uživajo tudi pozneje. Ob svetovnem dnevu hrane smo se letos spomnili tudi na tiste, ki živijo v pomanjkanju, in pocrkljali mlade talente iz socialno ogroženih družin, ki so del projekta Mladi junaki
Preberi več
Sora pri Medvodah, 24. 10. 2018

Iz zakulisja: gala večerja v Marini Portorož

Med dogodki ob predstavitvi novih izdelkov podjetja Gorenje je bila tudi slavnostna večerja na slovenski obali, natančneje v Marini Portorož. V sodelovanju z AV Studiem in Paideio smo dokazali, da se lahko hangar z izvirnim spremljevalnim programu in vrhunskimi jedmi spremeni v čudovit prostor za nepozaben večer. Vas zanima, kako je bilo?
Preberi več
Blejski grad, 23. 10. 2018

Noč čarovnic na Blejskem gradu

Na Blejskem gradu se vsako leto zadnji oktobrski dan dogajajo zelo čudne reči. Na noč čarovnic pridejo na plan vse zgodbe, ki jih skrbno čuvajo grajski zidovi, in postanejo še strašljivejše. Toda letos bodo svoj pogum dokazali najmlajši in se podali na lov. Toda da medtem ne bodo krulili vaši želodčki, vas bo s svojimi čarovniškimi prigrizki na parkirišču pod gradom pričakal naš TamNJAM in poskrbel, da se boste polni energije podali nazaj med strašljive grajske zidove. Si upate pokusiti krvavo kremšnito in pregnati čarovnice?
Preberi več
Sora pri Medvodah, 23. 10. 2018

Sodelujte v novem kulinaričnem izzivu: NAJ potica 2018

Tudi letos bomo na Dvoru Jezeršek gostili tekmovanje za NAJ potico, na katerem bosta med vsemi ostalimi sodniki vse prijavljene potice ocenjevala tudi naša Sonja in Luka Jezeršek. Vabimo vas, da se nam pridružite s svojim receptom za potico in mogoče bo prav vaša osvojila naziv NAJ potica 2018.
Preberi več