NOVICE - 2018 - Jezeršek gostinstvo
SI
Show menu

NOVICE - 2018

Sora pri Medvodah, 10. 10. 2018

Gostinec je nekakšen Kupid, ki prinaša ljubezen do ljudi

Danes na gostinstvo v Sloveniji gledamo kot na pomembno gospodarsko dejavnost in kot enega izmed stebrov turizma, čeprav je delo na tem področju velikokrat podcenjeno. Tega se zavedamo tudi v Jezeršek gostinstvu, v katerem želimo predvsem mladim, ki se še odločajo za poklicno pot, sporočiti, da ima tudi delo v gostinstvu svoje prednosti. V intervjuji smo poklepetali z našim Lukom Rusićom - vodjo cateringa, ki svoje ljubezni do gostinskega poklica ne skriva.
Preberi več
Sora pri Medvodah, 26. 9. 2018

Izognite se 5 največjim spodrsljajem pri organizaciji prednovoletne zabave

Septembra je že skorajda konec in počasi bo skrajni čas, da se lotimo organizacije prednovoletnih zabavah, najsi bo za vaše zaposlene ali poslovne partnerje. Zagotovo je vsem v interesu, da pripravimo nepozabno zabavo, ki vas bo še dodatno povezala in dala nov zagon za še uspešnejše prihajajoče leto. Seveda pa se pri organizaciji novoletne zabave lahko zgodijo tudi večji spodrsljaji, in plastični krožnik z velikim kosom sadne torte zagotovo ni največji med njimi. Zato z vami delimo pet najpogostejših spodrsljajev, ki se jim je pametno izogniti pri organizaciji popolne prednovoletne zabave.
Preberi več
Cerklje na Gorenjskem, 26. 9. 2018

Novo za vas: Mystery box timbilding

Bi si želeli profesionalen kulinarični timbilding, dodatno povezati svojo ekipo in se pri tem še neizmerno zabavati? Po vzoru kuharskega tekmovanja, ki ga poznamo s televizijskih zaslonov, smo v sodelovanju z našimi kuharskimi mojstri pripravili nadvse zabaven kulinarični timbilding s katerega udeleženci ne bodo odšli ravnodušni. Podajte se na novo kulinarično dogodivščino!
Preberi več
Sora pri Medvodah, 26. 9. 2018

Iz zakulisja: popoln recept za pravi corpo žur

2 tovornjaka stvari iz Slovenije, 35-članska ekipa, 7 kulinaričnih postaj, 263 poslanih e-sporočil, 8 kreativnih sestankov in klicev po Skypu, 82 kg težka tuna, nekaj neprespanih noči in veliko kapljic potu ... Vse to za 270 zadovoljnih gostov in zmago celotne ekipe v skoraj 1000 km oddaljenem Berlinu za slovenskega naročnika. Neprecenljivo! Preverite!
Preberi več
Cerklje na Gorenjskem, 30. 8. 2018

Srčne zgodbe odgovornosti – Jezeršek 360°

Družina Jezeršek že od nekdaj ustvarja kulinarične zgodbe, ki jih navdihujejo pristnost, družina, tradicija, doživetja in odličnost. Zgodba Jezeršek 360° vse te vrednote poveže v edinstven krog zaupanja, ki temelji na odgovornosti. Jezeršek 360° pripoveduje o spoštovanju preteklosti, sedanjosti in prihodnosti.
Preberi več
Cerklje na Gorenjskem, 2. 7. 2018

Izza pulta: Anita Ratoša, kraljica sladic v kozarcu

Na Akademiji Jezeršek se bomo poleti sladkali na novi kulinarični delavnici Sladice v kozarcih, ki jo bo vodila novinka na naši Akademiji - Anita Ratoša. Več o njeni poti, načrtih in ciljih si lahko preberite v intervjuju.
Preberi več
Sora pri Medvodah, 20. 6. 2018

Poletna ponudba na krožnikih

Vas zanima, s čim se boste lahko osvežili v teh vročih dneh? Preverite poletni meni in rezervirajte svojo mizo!
Preberi več
Cerklje na Gorenjskem, 23. 5. 2018

Dež? Piknik? Brez skrbi!

Pozabite na slabo voljo in skrbi, ki jih prinaša dež ravno na dan, ko ste načrtovali praznovanje in se raje prepustite dobri družbi, izbranim okusom hrane in pijače. Za vas smo na Dvoru Jezeršek pripravili ponudbo za deževno različico piknik zabave. Poskrbeli bomo, da bo posijalo sonce!
Preberi več
Sora pri Medvodah, 23. 5. 2018

Iz zakulisja: v znamenju prihodnosti in drugih dimenzij

Letošnja največja, lahko bi celo rekli najpomembnejša pomladna dogodka, na katerih smo sodelovali kot ponudnik catering storitev in organizator dogodkov, sta potekala v znamenju neustrašnih junakov Vojne zvezd in evropskih poslancev. Med tem, ko je mogočni vodja Frank Merenda udeležencem kongresa razkril »tajno kodo«, s katero je mogoče priti do velikanskega dobička, je evropska komisarka za promet, Violeta Bulc, s svojimi gosti razpravljala o razvoju evropske prometne infrastrukture. Poglejte, kako smo navdušili mi!
Preberi več
Sora pri Medvodah, 21. 5. 2018

Business Run Ljubljana - 14. junij 2018

Ljubljana bo v četrtek, 14. junija 2018, že tretjič gostila Business Run: atraktiven tekaški dogodek, ki želi postati največji »team building« dogodek leta v Sloveniji. Dogodek je namenjen vsem ljubiteljem športa, narave, druženja in sproščene zabave, iz velikih in malih podjetij ter iz javnih ustanov in drugih organizacij.
Preberi več