Nepozabno valentinov v dvoje - Jezeršek gostinstvo
SI
Show menu

Nepozabno valentinov v dvoje

Nepozabno valentinov v dvoje

Sora pri Medvodah, 25. 1. 2019
Vam že kaj hitreje utripajo srčki? Valentinovo je ža za ovinkom, zato smo za vas pripravili nekaj zanimivih idej kako preživeti ta dan zaljubljencev.

Valentinova Večerja na zajli, 14. 2. 2019

Preživite Valentinovo na nepozabnem kulinaričnem zajlanju v krvavških gondolah, 1500 m visoko, v čarobni zimski idili Kamniško-Savinjskih Alp. Kot se za ta dan spodobi, bomo poskrbeli za pravo romantično vzdušje. <3 Če bi želeli svojega valentinčka presenetiti z drobno pozornostjonam lahko pošljete kratko ljubezensko pisemce, mi ga bomo za vas lično oblikovali, vašo boljšo polovico pa bo pisemce pričakalo kar v vajini zasebni gondoli. Nadvse romantično, kajne? Za vse valentinčke smo za ta dan pripravili tudi nočitev v Hotelu Dvor Jezeršek po posebni zaljubljeni ceni.
REZERVIRAJTA SVOJO GONDOLO

Valentinovo na Dvor Jezeršek od 11. - 17. 2. 2019

Razvavajta vajine brbončice z valentinovim menijem na Dvoru Jezeršek, 11. - 17. 2. 2019

Za vse, ki so vam bolj pri srcu umirjeni večeri in ste raje bolj pri tleh, smo pripravili zaljubljen valentinov teden, ki bo potekal od 11. do 17. februarja, v prijetnem ambientu gostilne Dvor Jezeršek. Vaše brbončice bodo naši kuharski mojstri razvajali s prefinjenimi okusi 4-hodnega valentinovega menija, v katerega so vključili tudi nekaj sestavin, ki bodo ogrele vašo kri in spodbudile vaše čute. Tako na meniju ne bodo manjkali žgečkljivi mehurčki penine ob prihodu, aromatični tartufi za toplo predjed in slastne rdeče jagode v družbi čokolade za sladico. Rezervirajte svojo mizo in se prepustite valentinovemu kulinaričnemu razvajanju!
VALENTINOV MENI

Podarita si konzervirano kulinarično darilo

Podarita si konzervirano kulinarično darilo

Podarita si konzervirano kulinarično darilo

Lahko pa si za valantinovo podarita kar konzervirano kulinarično darilo in ga potem kasneje izkoristita. Izbirata lahko med darilni pločevinkami za kulinarične delavnice na Akademiji Jezeršek v različnih vrednostih ali pa izbereta Večerjo na zajli in se je udeležita v poletnih mesecih, ko so sončni zahodi še posebej romantični.  
IZBERITA KONZERVIRANO KULINARIČNO DARILO