Čas je za finger food preobrazbo - Jezeršek gostinstvo
SI
Show menu

Čas je za finger food preobrazbo

Čas je za finger food preobrazbo

Sora pri Medvodah, 24. 4. 2019

Tudi to sezono je v našo catering kuhinjo zapihal pomladni vetrič in popestril našo ponudbo drobnih kulinaričnih prigrizkov. Tokrat smo razmišljali širše in vam želeli ponuditi edinstvene kulinarične finger food rešitve, ki se bodo izvrstno ujele z vašim tipom pogostitve. Za vas smo pripravili tri čisto nove menije prigrizkov, ki jih lahko kombinirate z različnimi postavitvami.

Preverite našo novo ponudbo in izberite tisto, ki bo vam in vašemu dogodku pisana na kožo.

MENI "JEZERŠEK"
Jezerškova klasika je doživela pomladansko preobleko. Gre za nabor klasičnih prigrizkov, kot so mini obloženi kruhki, sirove grizike in testene košarice z izbranimi nadevi, ki pa smo jih popestrili z nekaj okusnimi novostmi: sveže pečenimi bandeljci (polnjeni žepki iz maslenega testa), slanimi profiteroli in solatkami v mini skodelicah. Meni lepo zaokrožijo sladki prigrizki, med katerimi so najbolj popularni čokoladni poklončki, princes krofki, sadne košarice ter sadna nabodalca. 
MENI "VINTAGE"

Pri sestavi vintage menija so nas misli popeljale v otroštvo … ob spominu na dobrote, ki so jih pripravljale že naše babice, so se nam pošteno pocedile sline in verjamemo, da se bodo tudi vam. Tako smo starim preverjenim klasikam dodali nekaj nepogrešljivih novodobnih kulinaričnih hitov.

V vintage meniju boste našli ocvirkove pogačice, pa rustikalne grisine, tradicionalno polento, ovito v pršut, dekadentne obložene kruhke in slastne ocvrte piščanjčje filejčke. Sladkosnedi boste veseli starih dobrih breskvic, ruskih kap, kokosovih razpokančkov in še kakšnega na novo obujenega peciva.

MENI "ELEGANCE"

Načrtujete poslovni sestanek ali predstavitev novega produkta? Zaključite ga s trendovskimi prigrizki, ki jih bo za vas iz svežih, lokalnih in drznih sestavin skrbno pripravila naša ekipa. Uspeh vam ne uide.

Vašo mizo v sejni sobi v hipu spremenimo v pravo izložbo okusnih prigrizkov, ki ne bodo le paša za oči, pač pa tudi pravo veselje za brbončice vaših poslovnih partnerjev. Ob trendovski postavitvi se bodo bohotili zelenjavni zvitki z omakami v pipetkah, sladko-slani makroni, tunine kocke s sezamom, suši, marinirani repki kraljevih kozic in še in še. Sladki del bodo lepo zaključili čokoladni pralineji, profiteroli s karamelnim nadevom, čokoladni tartufi s solnim cvetom in pasijonkin mini tart. 

Veni, vidi, vici!

Povpraševanje za novo finger food ponudbo nam pošljite na gostinstvo@jezersek.si.