Čas je za finger food preobrazbo
Sora pri Medvodah, 24. 4. 2019
Tudi to sezono je v našo catering kuhinjo zapihal pomladni
vetrič in popestril našo ponudbo drobnih kulinaričnih prigrizkov. Tokrat smo
razmišljali širše in vam želeli ponuditi edinstvene kulinarične finger food rešitve,
ki se bodo izvrstno ujele z vašim tipom pogostitve. Za vas smo pripravili tri čisto nove menije prigrizkov, ki jih
lahko kombinirate z različnimi postavitvami.
Preverite našo novo ponudbo in izberite tisto, ki bo vam
in vašemu dogodku pisana na kožo.
MENI "JEZERŠEK"
Jezerškova
klasika je doživela pomladansko preobleko. Gre za nabor klasičnih prigrizkov,
kot so mini obloženi kruhki, sirove grizike in testene košarice z izbranimi
nadevi, ki pa smo jih popestrili z nekaj okusnimi novostmi: sveže pečenimi
bandeljci (polnjeni žepki iz maslenega testa), slanimi profiteroli in solatkami
v mini skodelicah. Meni lepo zaokrožijo sladki prigrizki, med katerimi so
najbolj popularni čokoladni poklončki, princes krofki, sadne košarice ter sadna
nabodalca.
MENI "VINTAGE"
Pri sestavi vintage menija so nas misli popeljale v otroštvo … ob spominu na dobrote, ki so jih pripravljale že naše babice, so se
nam pošteno pocedile sline in verjamemo, da se bodo tudi vam. Tako smo starim
preverjenim klasikam dodali nekaj nepogrešljivih novodobnih kulinaričnih
hitov.
V vintage meniju boste našli ocvirkove pogačice, pa
rustikalne grisine, tradicionalno polento, ovito v pršut, dekadentne obložene
kruhke in slastne ocvrte piščanjčje filejčke. Sladkosnedi boste veseli starih
dobrih breskvic, ruskih kap, kokosovih razpokančkov in še kakšnega na novo
obujenega peciva.
MENI "ELEGANCE"
Načrtujete poslovni sestanek ali predstavitev novega
produkta? Zaključite ga s trendovskimi prigrizki, ki jih bo za vas iz svežih, lokalnih in drznih sestavin skrbno pripravila naša ekipa. Uspeh vam ne uide.
Vašo mizo v sejni sobi v hipu spremenimo v pravo
izložbo okusnih prigrizkov, ki ne bodo le paša za oči, pač pa tudi pravo
veselje za brbončice vaših poslovnih partnerjev. Ob trendovski postavitvi se
bodo bohotili zelenjavni zvitki z omakami v pipetkah, sladko-slani makroni,
tunine kocke s sezamom, suši, marinirani repki kraljevih kozic in še in še.
Sladki del bodo lepo zaključili čokoladni pralineji, profiteroli s karamelnim
nadevom, čokoladni tartufi s solnim cvetom in pasijonkin mini tart.