Iz zakulisja: Pester maj - Jezeršek gostinstvo
SI
Show menu

Iz zakulisja: Pester maj

Iz zakulisja: Pester maj

Sora pri Medvodah, 29. 5. 2019

Za nami je eden izmed najpestrejših mesecev, tako po številu dogodkov kot gostov, ki jih je v preteklih tednih postregla ekipa Jezeršek gostinstva. Catering kuhinja je pokala po šivih, podplati natakarjev so se kar iskrili, poslana so bila številna elektronska sporočila in opravljenih še več telefonskih pogovorov. Veliko usklajevanja in načrtovanja je bilo potrebnega za en skupen cilj: uspešno izpeljati vse zastavljene dogodke in postreči več kot 4500 gostov na različnih krajih po vsej Sloveniji. Si lahko samo predstavljate, kakšen bi bil končni izid brez profesionalne in dobro uigrane ekipe? Poglejte, kaj vse smo počeli v tem pestrem maju.


Super Merenda Land

Predzadnji teden v maju je Gospodarsko razstavišče že četrtič zapored gostilo uspešen marketinško-prodajni kongres italijanskega podjetja Marketing Merenda. Kot vsako leto je bila tudi tokrat celotnemu dogodku v navdih izbrana tema – letos so bile to znane videoigre, kar je bilo mogoče ugotoviti že iz imena dogodka: SUPER MERENDA LAND.

Jezeršek gostinstvo je v štirih dneh kongresa poskrbelo za pogostitev s kavo med odmori, za kosila in večerje za kar 1000 gostov. Skupaj s Hišo Vizij smo pripravili razigran set-up, naročnik pa je s seboj za dodatno popestritev prostora in dogajanje pripeljal fliperje in še nekaj drugih videoiger, ki so kraljevale v osemdesetih letih prejšnjega stoletja.


Foto: Nino Vernik
Huile Prodigieuse® Florale

Vedno nam je v veselje, ko pripravljamo pogostitve za dogodke z natančno začrtano tematiko. Tokrat nam je izziv postavilo podjetje NUXE Slovenija, ki si je ob predstavitvi svojega novega izdelka zaželelo pogostitve s prigrizki in pijačo v odtenkih nežne rožnate in rose gold barve. Nam je uspelo?


Foto: Klemen Jeke
NAŠ DAN Zavarovalnice Triglav

Zadnji majski konec tedna smo bili navzoči še na enem tradicionalnem dogodku, katerega del smo že vrsto let. Dogodek NAŠ DAN, ki ga Zavarovalnica Triglav priredi za svoje zaposlene iz Slovenije, Hrvaške, Srbije, Bosne, Črne gore in Severne Makedonije, je letos potekal v Zaki na Bledu. Čeprav nam letos vreme ni bilo najbolj naklonjeno, nam je s skupnimi močmi v organizacije agencije AVI ponovno uspelo izpeljati nepozabno doživetje za vse povabljene. 1700 gostov smo razvajali s pravo PAŠTA ZABAVO, seveda pa ni manjkal niti najbolj priljubljen Jezerškov šmorn. Za glasbeni vrhunec je letos poleg drugih nastopajočih poskrbel Gibonni.