Tek, kulinarika in zabava – recept za uspešen timbilding - Jezeršek gostinstvo
SI
Show menu

Tek, kulinarika in zabava – recept za uspešen timbilding

Tek, kulinarika in zabava – recept za uspešen timbilding

Sora pri Medvodah, 29. 5. 2019

Ljubljana bo v četrtek, 13. junija 2019, že četrtič gostila uspešen Business Run: atraktiven tekaški dogodek, z elementi timbildinga, mreženja, izvrstne kulinarike in vrhunske glasbe.

»Za vse, ki so siti poslovne klasike, je Merkur zavarovalnica ustvarila dogodek, na katerem boste lahko pozabili na kravate in visoke pete ter se prepustili duhu službene sproščenosti! Dogodek je namenjen vsem, ki si želijo drugačnega poslovnega druženja in se zavedajo moči timskega duha.«

TEK ALI NORDIJSKA HOJA

Start nordijske hoje bo ob 18. uri, start teka pa ob 19. uri. Celotno dogajanje, s kulinaričnim in glasbenim delom vred, se bo končal okoli 24. ure, zato ste lahko brez skrbi, da bi bili naslednje, petkovo jutro v službi neprespani.

V športnem delu druženja se boste s svojo tričlansko ekipo podali na štafetni tek. Vsak od članov ekipe bo s štafetno palico pretekel krog v dolžini nekaj več kot 3 km. Časi vseh sodelujočih v ekipi se bodo sešteli, najboljše ekipe pa bodo nagrajene.

Tiste, ki vam tek ne diši ali se iz kakršnega koli drugega razloga ne morete udeležiti štafetnega tekaškega podviga, vabimo, da se pridružite preizkušnji v nordijski hoji. Prijavite se v trojkah, hoja pa traja približno dobro uro. Start bo za vse člane ekipe istočasen.

KULINARIKA IN GLASBA

Po športnem delu se bo dogajanje za preostanek večera preselilo v tivolsko dvorano. Dogodek bo kulinarično obarvala ekipa Jezeršek gostinstva, za glasbeno zabavo pa bodo letos poskrbeli kar trije nastopajoči. Sanjska trojka bo poskrbela za nepozaben timbilding. Osrednji gostji večerja, čudoviti Nini Pušlar, se bosta pridružila še eden izmed boljših slovenskih raperjev Zlatko in vedno zabaven Klemen Slakonja.

 

PRIJAVE NA DOGODEK

Prijave na dogodek so že mogoče na spletni strani www.businessrunljubljana.si,

Startnina na ekipo: 133,00 € + 9,5 % DDV

Ekipo sestavljajo trije tekmovalci.

STARTNINA VKLJUČUJE:

• Startnino za tek

• Spominsko štafetno palico

• Kulinarično okrepčilo v dvorani Tivoli, za katero bodo poskrbeli kuharski mojstri Jezeršek gostinstva

• Atraktiven koncert Nine Pušlar in gostov v dvorani Tivoli

Če podjetje prijavi več kot deset ekip, se cena startnine na ekipo zniža na 99,00 € + 9,5 % DDV.

Prijave so mogoče do vključno 8. junija 2019.

INFO IN PRIJAVE:

www.businessrunljubljana.si

info@businessrunljubljana.si