SI
Show menu

Pivnico Union bo od novembra upravljalo podjetje Jezeršek gostinstvo

Pivnico Union bo od novembra upravljalo podjetje Jezeršek gostinstvo

Sora pri Medvodah, 18. 9. 2019

Pivovarna Laško Union je s podjetjem Jezeršek gostinstvo podpisala pogodbo o najemu Pivnice Union. Pivnica Union tudi z oddajo v najem ostaja tesno povezana s tradicijo pivovarstva Pivovarne Laško Union. Še naprej bo kulinarično mesto srečevanja in druženja v slovenski prestolnici ter prostor za spodbujanje kulture odgovornega pitja.

Pivovarna Laško Union je največji pivovar in na splošno največji proizvajalec pijač v Sloveniji. Jedrni posel podjetja je proizvodnja pijač, zato so se v podjetju odločili poiskati poslovnega partnerja, s katerim bodo združili moči na področju gostinskih storitev in še izboljšali kulinarično ponudbo Pivnice Union. Junija letos so k oddaji ponudbe za najem Pivnice Union povabili izbrane ponudnike gostinskih storitev. Glede na izkazan interes in po opravljenih razgovorih so največ sinergij prepoznali s podjetjem Jezeršek gostinstvo, s katerim so že sodelovali pri vzpostavitvi Pivnice Union leta 2014.

V družbi Jezeršek gostinstvo razumejo koncept in filozofijo Pivnice Union ter izpolnjujejo zastavljene pogoje sodelovanja, je pojasnil David Zappe, direktor marketinga v Pivovarni Laško Union: »Kot finančno stabilno podjetje je Jezeršek gostinstvo zelo aktivno in uživa visok ugled na slovenskem trgu, hkrati pa s svojimi projekti sega onkraj meja Slovenije. Prepričala nas je njihova vizija nadaljnjega razvoja  in s tem povezane aktivnosti za Pivnico Union, ki sovpadajo s strateškimi usmeritvami Pivovarne Laško Union. S svojimi storitvami in kompetencami Jezeršek gostinstvo predstavlja zmagovalno kombinacijo, saj obeta še izboljšano uporabniško izkušnjo.«

Martin Jezeršek, generalni direktor Jezeršek gostinstva, je napovedal: »Upravljanje Pivnice Union je nov korak podjetja Jezeršek gostinstvo v smeri naše vizije razvoja. Obiskovalci pivnice bodo tudi v prihodnje lahko uživali v odličnih kulinaričnih, pivovarskih dobrotah in različnih vrstah piva blagovnih znamk Pivovarne Laško Union, kot so Union, Laško in Heineken. Z našo ekipo strokovnjakov s področja kulinarike in gostinstva se veselimo priložnosti, da unikatno zgodbo Pivnice Union še nadgradimo.«

V podjetju Jezeršek imajo bogate izkušnje z upravljanjem gostinskih lokalov. Poleg upravljanja lastnega kompleksa Dvor Jezeršek, butični hotel z gostilno, od leta 2015 upravljajo tudi Restavracijo na Blejskem gradu. Jezeršek gostinstvo, ki se ponaša z bogato tradicijo in izkušnjami na področju cateringa in organiziranja pogostitev, letno organizira več kot 2.500 različnih dogodkov.

Upravljanje Pivnice Union bo prešlo s Pivovarne Laško Union na Jezeršek gostinstvo z mesecem novembrom, prav tako zaposleni v Pivnici Union. V obdobju od 23. septembra do prevzema upravljanja bo Pivnica Union delovala po prilagojenem urniku, in sicer vsak dan – razen nedelje – od 17. ure dalje. Predvidoma do začetka prihodnjega leta bo potekalo prehodno obdobje, nato bo sledilo zasledovanje zastavljenega cilja - uresničitev vizije novega najemnika Pivnice Union. 

 

O vseh spremembah in novostih bodo obiskovalci obveščeni tudi preko že vzpostavljenih komunikacijskih kanalov.

Novicam o Pivnici Union lahko sledite na spletnem mestu in družbenem omrežju Facebook Pivnice.