Pivnico Union bo od novembra upravljalo podjetje Jezeršek gostinstvo - Jezeršek gostinstvo
SI
Show menu

Pivnico Union bo od novembra upravljalo podjetje Jezeršek gostinstvo

Pivnico Union bo od novembra upravljalo podjetje Jezeršek gostinstvo

Sora pri Medvodah, 18. 9. 2019

Pivovarna Laško Union je s podjetjem Jezeršek gostinstvo podpisala pogodbo o najemu Pivnice Union. Pivnica Union tudi z oddajo v najem ostaja tesno povezana s tradicijo pivovarstva Pivovarne Laško Union. Še naprej bo kulinarično mesto srečevanja in druženja v slovenski prestolnici ter prostor za spodbujanje kulture odgovornega pitja.

Pivovarna Laško Union je največji pivovar in na splošno največji proizvajalec pijač v Sloveniji. Jedrni posel podjetja je proizvodnja pijač, zato so se v podjetju odločili poiskati poslovnega partnerja, s katerim bodo združili moči na področju gostinskih storitev in še izboljšali kulinarično ponudbo Pivnice Union. Junija letos so k oddaji ponudbe za najem Pivnice Union povabili izbrane ponudnike gostinskih storitev. Glede na izkazan interes in po opravljenih razgovorih so največ sinergij prepoznali s podjetjem Jezeršek gostinstvo, s katerim so že sodelovali pri vzpostavitvi Pivnice Union leta 2014.

V družbi Jezeršek gostinstvo razumejo koncept in filozofijo Pivnice Union ter izpolnjujejo zastavljene pogoje sodelovanja, je pojasnil David Zappe, direktor marketinga v Pivovarni Laško Union: »Kot finančno stabilno podjetje je Jezeršek gostinstvo zelo aktivno in uživa visok ugled na slovenskem trgu, hkrati pa s svojimi projekti sega onkraj meja Slovenije. Prepričala nas je njihova vizija nadaljnjega razvoja  in s tem povezane aktivnosti za Pivnico Union, ki sovpadajo s strateškimi usmeritvami Pivovarne Laško Union. S svojimi storitvami in kompetencami Jezeršek gostinstvo predstavlja zmagovalno kombinacijo, saj obeta še izboljšano uporabniško izkušnjo.«

Martin Jezeršek, generalni direktor Jezeršek gostinstva, je napovedal: »Upravljanje Pivnice Union je nov korak podjetja Jezeršek gostinstvo v smeri naše vizije razvoja. Obiskovalci pivnice bodo tudi v prihodnje lahko uživali v odličnih kulinaričnih, pivovarskih dobrotah in različnih vrstah piva blagovnih znamk Pivovarne Laško Union, kot so Union, Laško in Heineken. Z našo ekipo strokovnjakov s področja kulinarike in gostinstva se veselimo priložnosti, da unikatno zgodbo Pivnice Union še nadgradimo.«

V podjetju Jezeršek imajo bogate izkušnje z upravljanjem gostinskih lokalov. Poleg upravljanja lastnega kompleksa Dvor Jezeršek, butični hotel z gostilno, od leta 2015 upravljajo tudi Restavracijo na Blejskem gradu. Jezeršek gostinstvo, ki se ponaša z bogato tradicijo in izkušnjami na področju cateringa in organiziranja pogostitev, letno organizira več kot 2.500 različnih dogodkov.

Upravljanje Pivnice Union bo prešlo s Pivovarne Laško Union na Jezeršek gostinstvo z mesecem novembrom, prav tako zaposleni v Pivnici Union. V obdobju od 23. septembra do prevzema upravljanja bo Pivnica Union delovala po prilagojenem urniku, in sicer vsak dan – razen nedelje – od 17. ure dalje. Predvidoma do začetka prihodnjega leta bo potekalo prehodno obdobje, nato bo sledilo zasledovanje zastavljenega cilja - uresničitev vizije novega najemnika Pivnice Union. 

 

O vseh spremembah in novostih bodo obiskovalci obveščeni tudi preko že vzpostavljenih komunikacijskih kanalov.

Novicam o Pivnici Union lahko sledite na spletnem mestu in družbenem omrežju Facebook Pivnice.