Iz zakulisja: Berlinska pravljica - Jezeršek gostinstvo
SI
Show menu

Iz zakulisja: Berlinska pravljica

Iz zakulisja: Berlinska pravljica

Sora pri Medvodah, 25. 9. 2019

Pester september smo zdaj že tradicionalno začeli s skokom v Berlin. Po lanskoletni uspešni zgodbi, ki smo jo skupaj s Hišo vizij in AV Studiem pričarali poslovnim partnerjem Gorenja, smo letos dobili še malo bolj zahtevno nalogo in v Berlinu preživeli kar deset dni in ne le enega.

Priprave na Berlinsko odisejado so se pričele že v avgustu. Najprej je na pot odpotovala naša tehnična ekipa, ki je bila zadolžena za vzpostavitev pravega malega catering obrata. Na 2000 m2 veliki Gorenjevi stojnici na enem izmed vodilnih sejmov elektronike in gospodinjskih aparatov – IFA 2019, smo v zakulisju postavili čisto pravo pomivalnico, profesionalno catering kuhinjo, hladilnico in točilnico pijač.

Ko je bila Gorenjeva stojnica nared, se je na pot odpravila še naša profesionalna ekipa natakarjev in kuharjev s pomivalko. V sedmih dneh sejma so dnevno skrbeli za pogostitev 500 obiskovalcev stojnice z vrhunsko slovensko kulinariko, ki nikogar ni pustila ravnodušnega. Iz Gorenjeve stojnice so vsi obiskovalci odhajali navdušeni, pa ne le zaradi inovativnih gospodinjskih aparatov in zabavnih aktivacij v režiji doživetij Slik-Slik, ampak tudi zaradi naše postrežbe, ki je bila po besedah nekaterih celo briljantna.


Seveda pa je vodstvo Gorenja tako kot lani izkoristilo priložnost in za vse poslovne partnerje v sodelovanju z nami, Hišo vizij in AV Studiem priredilo nepozaben dogodek v prečudovitem ambientu Berlinskega E-werka. Goste dogodka je poleg čudovite postavitve, dih jemajoče lokacije in okusne kulinarične ponudbe očarala mogočna skulptura profiterolov v sredini prostora z okusnimi ilustracijami neverjetnega umetnika Mitje Bokuna.
Video