NOVICE - 2019 - Jezeršek gostinstvo
SI
Show menu

NOVICE - 2019

Sora, 17. 12. 2019

Gourmet Cup Ljubljana – nazaj h koreninam

Gourmet Cup Ljubljana, že tradicionalno smučarsko-kulinarično druženje, bo na belih strminah priljubljenega smučišča Krvavec v ponedeljek, 27. januarja 2020, spet zbral znane obraze slovenske gostinske scene, med njimi vrhunske kuharske mojstre in družinske vinarje, ter razvajal vse ljubitelje kulinarike po srcu in duši. In kdo bo tokrat poskrbel za pravo gurmansko razvajanje?
Preberi več
Sora pri Medvodah, 13. 12. 2019

Sr(e)čno 2020

V prazničnem času vam želimo, da vas objame toplina bližine vaših najdražjih. Kajti bližina ljudi, ki jih imamo najraje, je skrivna sestavina, ki vsak dan spremeni v praznik. Sr(e)čno 2020!
Preberi več
Dvor Jezeršek, 9. 12. 2019

NAJ POTICA 2019: Zmagala je tradicionalna orehova potica

Na Dvoru Jezeršek se je s podelitvijo nagrad končal izbor za Naj potico 2019, kjer je letos zmagala Marinka Ložar, ki je strokovno komisijo prepričala s svojo tradicionalno orehovo potico.
Preberi več
Koper, 3. 12. 2019

Že 21. dobrodelna licitacija barikov Vinakoper

V Pretorski palači v Kopru se je odvila dobrodelna dražba barik sodčkov vinske kleti Vinakoper. Kar 29 dražiteljev je izlicitiralo 32.850,00 evrov, ki jih bodo namenili pediatričnemu oddelku Splošne bolnišnice Izola.
Preberi več
Sora pri Medvodah, 11. 11. 2019

Sodelujte v novem kulinaričnem izzivu: NAJ potica 2019!

Ali tudi vi že komaj čakate, da se začne tisti čarobni praznični čas, ko doma zadiši po potici in so mize praznično obložene? Potem imamo za vas poseben izziv. Tudi letos bomo izbirali NAJ potico in morda bo zmagala prav vaša. Pohitite in nam zaupajte recept za vašo potico in morda bo šla nagrada prav v vaše roke.
Preberi več
Sora pri Medvodah, 7. 10. 2019

Izza Pulta: Anže Kuplenik, zmagovalec MasterChef Slovenija 2019

Na Akademijo Jezeršek prihaja Anže Kuplenik, letošnji zmagovalec oddaje MasterChef Slovenije. Tokrat pa bo kuharski mojster svoje kulinarične spretnosti delil z nekoliko mlajšo publiko, na otroških kuharskih delavnicah. Več o njegovi kulinarični poti in sladki Masterchef zmagi, pa si lahko preberete v kratkem intervjuju.
Preberi več
Sora pri Medvodah, 25. 9. 2019

Iz zakulisja: Berlinska pravljica

Pester september smo zdaj že tradicionalno začeli s skokom v Berlin. Po lanskoletni uspešni zgodbi, ki smo jo skupaj s Hišo vizij in AV Studiem pričarali poslovnim partnerjem Gorenja, smo letos dobili še malo bolj zahtevno nalogo in v Berlinu preživeli kar deset dni in ne le enega. Vas zanima, kaj vse smo tam počeli? Preverite v naši jesenski zgodbi iz zakulisja.
Preberi več
Sora pri Medvodah, 18. 9. 2019

Pivnico Union bo od novembra upravljalo podjetje Jezeršek gostinstvo

Pivovarna Laško Union je s podjetjem Jezeršek gostinstvo podpisala pogodbo o najemu Pivnice Union. Pivnica Union tudi z oddajo v najem ostaja tesno povezana s tradicijo pivovarstva Pivovarne Laško Union. Še naprej bo kulinarično mesto srečevanja in druženja v slovenski prestolnici ter prostor za spodbujanje kulture odgovornega pitja.
Preberi več
Sora pri Medvodah, 9. 9. 2019

Izza pulta: Lea Grom, kraljica čudovitih tort in ljubiteljica vsega sladkega.

Jeseni na Akademijo Jezeršek prihaja mlada ustvarjalka čudovitih sladic z njo pa tudi nova delavnica - Čudovite torte. Z Leo Grom smo v tokratnem intervjuju poklepetali o začetkih njene slaščičarske poti in kakšne so njene želje za prihodnost. Spregovorila je tudi nekaj besed o novi delavnici, ostalo pa naj za enkrat ostane še skrivnost.
Preberi več
Sora pri Medvodah, 19. 6. 2019

Poletni okusi na naših krožnikih

Okusne sezonske sestavine so glavne zvezde naših poletnih jedi, ki v gostilno Dvor Jezeršek in Restavracijo Blejski grad prihajajo že ta konec tedna. Povabite svojo boljšo polovico, prijatelje ali poslovne partnerje na nepozabno kulinarično druženje, na katerem vas bomo razvajali s prefinjenimi okusi. Preverite poletni meni in rezervirajte svojo mizo! ​
Preberi več