NOVICE - 2019 - Jezeršek gostinstvo
SI
Show menu

NOVICE - 2019

Sora pri Medvodah, 19. 6. 2019

Z Jezerški v Slovensko hišo 2020 v Tokio

Podjetje Jezeršek gostinstvo je kot prvo podpisalo partnersko pogodbo za Slovensko hišo 2020 na poletnih olimpijskih igrah v Tokiu. Po uspešno izpeljanem projektu lani v Pjongčangu je zdaj na vrsti nadaljevanje zgodbe. Prihodnje leto bodo namreč v sklopu projekta »Z Jezerški v Slovensko hišo 2020 v Tokio« s seboj vzeli kar štiri dijake oz. študente gostinstva in turizma ter jim tako omogočili nepozabno življenjsko izkušnjo.
Preberi več
Sora pri Medvodah, 29. 5. 2019

Tek, kulinarika in zabava – recept za uspešen timbilding

Kaj pa če teku, zabavi in kulinariki dodamo še posel? Potem dobimo najboljši teambuilding v Ljubljani. Ljubljana bo tako v četrtek, 13. junija že četrtič gostila Business Run: aktiven tekaški dogodek na katerem poleg Nine Pušlar, Zlatka in Klemna Slakonje ne bomo manjkali niti mi. Po teku bomo v Hali Tivoli poskrbeli za pravo kulinarično razvajanje, seveda pa ne bo manjkal niti Jezerškov šmorn. Sestavi svojo zmagovalno trojko in se prijavi!
Preberi več
Sora pri Medvodah, 29. 5. 2019

Iz zakulisja: Pester maj

Za nami je eden izmed najpestrejših mesecev, tako po številu dogodkov kot gostov, ki jih je v preteklih tednih postregla ekipa Jezeršek gostinstva. Catering kuhinja je pokala po šivih, podplati natakarjev so se kar iskrili, poslana so bila številna elektronska sporočila in opravljenih še več telefonskih pogovorov. Veliko usklajevanja in načrtovanja je bilo potrebnega za en skupen cilj: uspešno izpeljati vse zastavljene dogodke in postreči več kot 4500 gostov na različnih krajih po vsej Sloveniji. Si lahko samo predstavljate, kakšen bi bil končni izid brez profesionalne in dobro uigrane ekipe? Poglejte, kaj vse smo počeli v tem pestrem maju.
Preberi več
Sora pri Medvodah, 13. 5. 2019

Izza pulta: Andrej Colarič, pivovarski mojster

Akademija Jezeršek je bogatejša za novega profesorja, njegovo predavanje pa bo zelo hmlejasto obarvano! Poklepetali smo z Andrejem Colaričem, pivovarskim mojstrom, ki se ponaša s certifikatom Cicerone®, enim najbolj cenjenih nazivov na področju pivovarstva.
Preberi več
Sora pri Medvodah, 24. 4. 2019

Čas je za finger food preobrazbo

Tudi to sezono je v našo catering kuhinjo zapihal pomladni vetrič in popestril našo ponudbo drobnih kulinaričnih prigrizkov. Tokrat smo razmišljali širše in vam želeli ponuditi edinstvene kulinarične finger food rešitve, ki se bodo izvrstno ujele z vašim tipom pogostitve. Za vas smo pripravili tri povsem nove menije prigrizkov, ki jih lahko kombinirate z različnimi postavitvami. Preverite našo novo ponudbo in izberite tisto, ki bo vam in vašemu dogodku pisana na kožo.
Preberi več
Sora pri Medvodah, 24. 4. 2019

Prepustite se kulinarični ustvarjalnosti in si pričarajte nepozabno poročno doživetje

Kljub temu, da se poročna industrija v zadnjih letih trudi, da bi sezona porok trajala vse leto, se prava poročna mrzlica še vedno odvije v toplejših mesecih. In tako tudi pri Jezerških poročno sezono začenjamo ravno konec tega tedna. Za vse, ki svojo sanjsko pravljico še načrtujete, pa smo pobrskali za trendi, ki vam bodo pomagali razrešiti marsikatero dilemo pri izbiri poročne pogostitve. Navsezadnje verjetno vsi poročni pari želite, da bi si svatje vajino poroko zapomnili kot nepozabno zabavo, kjer se je dobro jedlo in pilo.
Preberi več
Sora pri Medvodah, 8. 4. 2019

Izza pulta: dr. Katja Rebolj, raziskovalka lokalnih jedilnih in zdravilnih rastlin

Na Akademijo Jezeršek s pomladjo prihaja nova kulinarična delavnica na kateri bomo prepoznavali divje rastline v naravi in jih nato uporabili pri pripravi jedi. Pred prvo delavnico smo na kratko poklepetali z dr. Katjo Rebolj, raziskovalko lokalnih jedilnih ter zdravilnih rastlin. Nekaj malega o njeni poti in načrtih pa si lahko preberete v intervjuju.
Preberi več
Zgornji Brnik, 27. 3. 2019

Dvorska žametovka dobila novo botro

Na Dvoru Jezeršek je že 10. leto zapored potekal rez potomke najstarejše trte na svetu. Letos je čast botrstva doletela ga. Ireno Cetin Lovšin, dr. med,. spec. pediatrije, ki z družino Jezeršek in kletjo VinaKoper zadnjih 20 let uspešno sodelujejo pri dobrodelnem projektu licitacije barikov. Podjetje Jezeršek gostinstvo namreč velja za enega največjih donatorjev Pediatričnega oddelka Splošne bolnišnice Izola.
Preberi več
Sora pri Medvodah, 21. 3. 2019

Zvezda je rojena - European Food Summit

Zaključil se je štiridnevni dogodek European Food Summit (Evropski simpozij hrane), ki se je predvsem zaradi nenadkriljive vsebine, ki so jo v sklopu številnih dogodkov na kreativen način podala svetovno znana kuharska imena, vrhunski slovenski chefi in profesionalna organizacija, zapisal v srca sodelujočih in udeležencev. S svojim pristopom ter prefinjeno kombinacijo drznosti in kreativnosti se je dogodek nedvomno uvrstil na lestvico evropskih najpomembnejših kulinaričnih dogodkov, ki ga v prihodnjem letu nikakor ne gre zamuditi.
Preberi več
Sora pri Medvodah, 12. 2. 2019

European Food Summit bo gostil največja svetovna kuharska imena in velike ume s področja kulinarike, umetnosti ter medijskega sveta

European Food Summit (Evropski simpozij hrane) bo marca letos na enem mestu združil priznana imena s področja kulinarike, umetnosti ter medijskega sveta, ki nas bodo s svojimi zgodbami navdihnili in spodbudili k naprednemu razmišljanju in delovanju za boljšo in trajnostno prihodnost. V partnerstvu s Slovensko turistično organizacijo (STO) in Turizmom Ljubljana se bodo v štirih dneh zvrstili številni dogodki, med njimi strokovni simpozij pod vodstvom Ane Roš in Andree Petrinja, kulinarični sprehod z ljubljanskimi kuharskimi mojstri po kulturnih hramih in znamenitostih, predpremiera najbolj kulinarične tržnice, nepozabna doživljajska večerja v čarobnem ambientu, smučarska tekma na Krvavcu in še veliko več.
Preberi več