NOVICE - 2019 - Jezeršek gostinstvo
SI
Show menu

NOVICE - 2019

Sora pri Medvodah, 5. 2. 2019

Izza pulta: Mesni mojster Rok Jezeršek

Pogovarjali smo se z Rokom Jezerškom, velikim gurmanom in ljubiteljem vsega mesnega. Najbolj znan profesor Akademije Jezeršek vas vabi, da se mu pridružite na eni izmed njegovih kulinaričnih delavnic MESO ali RIBE – od izbire do priprave. Spoznavali bomo meso od A do Ž, zaplavali v malo toplejše kraje in se podučili o ribjih jedeh. Nekaj zabavnih dejstev o našem mojstru pa si preberite v intervjuju.
Preberi več
Sora pri Medvodah, 25. 1. 2019

Nepozabno valentinov v dvoje

Vam že kaj hitreje utripajo srčki? <3 Valentinovo je ža za ovinkom, zato smo ob tej pri Jezerškovih za vse Valentinčice in Valentičke pripravili nekaj zanimivih in nenavadnih idej, ki vam bodo zagotovo poestrile letošnji praznik zaljubljencev.
Preberi več
Sora pri Medvodah, 23. 1. 2019

Iz zakulisja: S TAMnjamom na Svetovni dan snega

Konec preteklega tedna je v Planici že osmo leto zapored potekal Svetovni dan snega. Dogodek, ki je namenjen predvsem otrokom in družinam je tudi letos kljub nizkim temperaturam požel velik uspeh, saj se ga je udeležilo vveliko število obiskovalcev. Da pa želodčki snega željnih navdušencev ne bi ostali lačni, smo se na sneg odpeljali tudi mi in to kar z našim TAMnjamom, iz katerega je dišalo po Jezerškovem šmornu, tradicionalni Kranjski klobasi in vročem jabolčniku. Poskrbeli pa smo tudi za najmlajše, ki so se na Jezerškov sladki skriti zaklad podali kar na vrh minikanke. Kralj šmorna in naš Tamček sta se na snegu odlično znašla, zato se že veselimo naslednjega dogodka.
Preberi več