SI
Show menu

Naroči ali podari potico

Naroči ali podari potico

Sora pri Medvodah, 3. 4. 2020
Velika noč: praznik veselja in upanja

Pred nami je praznik vseh praznikov – velika noč. To je čas, ko se zbere vsa družina, čas, namenjen druženju in krepitvi medsebojnih odnosov. Zaradi skrbi za svoje zdravje nas je danes večina doma in še tesneje vpeta v družinsko življenje, zato naj bodo letošnji pazniki še toliko bolj v znamenju veselja in upanja

Veselja, ne samo za svoje zdravje in zdravje svojih najbližjih, temveč tudi upanja za boljši jutri. 

Želimo vam lepe velikonočne praznike.

Potica od nas za vas: znanje in tradicija

Mnogi se danes med štirimi stenami spoprijemate s številnimi izzivi. Med njimi so tudi kulinarični, kar nas Jezerškove še posebej veseli. Veseli smo, da vas v teh dneh navdihujeta strast in veselje do kulinarike, ki jo sami tako močno čutimo že leta. 

Vsem tistim, ki se boste letos opogumili in vzeli stvari svoje roke ter se lotili peke potice doma, bo mama Sonja z veseljem priskočila na pomoč. S spoštovanjem do bogate slovenske kulinarike in njenega izročila bo na veliki petek izkušena mojstrica peke potic z vami delila ne samo znanje, ampak tudi svojo ljubezen do te slovenske sladice. V videodelavnici bo z vsemi željnimi novega znanja delila svoje izkušnje o peki potice, ki jih je nabrala na svoji življenjski poti.

Videodelavnico si boste lahko ogledali v petek, 10. 4., ob 17. uri na Faceebook strani Luka JezerškaVes čas trajanja delavnice bo Sonja na voljo za dodatna vprašanja vseh vas, bodočih mojstric in mojstrov peke potic. Si predstavljate, ko za veliko noč na mizo prvič postavite svojo potico? Bodite z nami!

Nismo pa niti pozabili na vse, ki se raje kar prepustite najslajšemu okusu in vonju sveže pečene potice. Svojo najljubšo domačo potico po izvirnih receptih Sonje Jezeršek z uporabo lokalnih in kakovostnih sestavin lahko naročite že danes. Izbirate lahko med več različnimi slastnimi nadevi – od orehov, skute in pehtrana do bolj nenavadnih sestavin. Nekaj dobrega za vsakega sladokusca. 

Tokrat vam jo dostavimo tudi na dom (brezplačna dostava 30 km od Medvod). 

Obvestilo: Naročil ne sprejemamo več. Hvala za razumevanje!

Potica od vas za nevidne junake: srčnost in sočutje

K lepšemu jutri želimo prispevati tudi Jezerškovi. Skupaj z vami! Združimo moči in približajmo praznike vsem tistim, ki zaradi nevarnosti širjenja okužbe z novim koronavirusom praznikov ne bodo preživljali v družinskem krogu. 

Zato je prav, da z dobrodelno akcijo »Potica od vas za nevidne junake« s skupnimi močmi praznike približamo vsem tistim junakom, ki v tem času požrtvovalno opravljajo svoje delo za boljši jutri, a nanje velikokrat pozabimo (medicinske sestre, strežno osebje, čistilke, kuharsko osebje v bolnišničnih kuhinjah, trgovke, komunalni delavci …). 

Kako lahko nevidnim junakom približate občutek praznične topline? 

Darujte potico za izbrane nevidne junake, mi jo spečemo in z vašim osebnim posvetilom, v vašem imenu, dostavimo. 

Deliti je lepo. 

Obvestilo: Naročil ne sprejemamo več. Hvala za razumevanje!