Teden restavracij: Najokusnejši teden na Dvoru Jezeršek in prvič v Restavraciji Blejski grad - Jezeršek gostinstvo
SI
Show menu

Teden restavracij: Najokusnejši teden na Dvoru Jezeršek in prvič v Restavraciji Blejski grad

Teden restavracij: Najokusnejši teden na Dvoru Jezeršek in prvič v Restavraciji Blejski grad

Sora pri Medvodah, 3. 6. 2020
 
Z odprtjem gostiln in restavracij se vrača tudi najbolj okusen teden te pomladi – Teden restavracij, kjer sodelujejo najboljše slovenske restavracije in chefi, in bo potekal od 12. in 21. junija.

V Tednu restavracij tudi tokrat sodeluje Gostilna Dvor Jezeršek, letos prvič, pa se akciji, ki promovira vrhunsko slovensko kulinariko, pridružuje tudi Restavracija Blejski grad

Predstavili vam bomo prenovljeni pomladni meni (mesni in ribji), ki so ga posebej za vas ustvarili Jezerškovi kuharski mojstri. Cena menija (19 €) je prijazna do vseh gostov, tako stalnih, ki nas zvesto spremljate, kot tudi novih, ki se šele podajate v svet vrhunske kulinarike. Poskrbeli pa bomo tudi za ljubitelje odličnih vin in vrhunskih sladic in tako še nadgradili vašo gurmansko izkušnjo.


Rezervacije že sprejemamo, zato pohitite z rezervacijo svoje mize, saj je število mest omejeno!
  
Teden restavracij: Gostilna Dvor Jezeršek

Vabimo vas, da prepustite pravemu gurmanskemu razvajanju na 250 let stari domačiji, v senci več kot sto let starih orehov, v prijetnem ambientu Dvora Jezeršek - Kulinarično središče »Okusiti Slovenijo«. 

Rezerviraj svojo mizo na Dvoru Jezeršek >>

Teden restavracij: Restavracija Blejski grad

S Tednom restavracij svoja vrata odpira tudi Restavracija Blejski grad in vas prijazno vabi v svoj objem. Če si boste zaželeli najlepši pogled na otoček sredi jezera, potem vas vabimo, da se prepustili pravim kulinaričnim radostim, pripravljenim na sodoben in prefinjen način. Ker pa se za grajskimi zidovi skriva še marsikaj drugega, boste ob rezervaciji prejeli tudi brezplačno vstopnino na Blejski grad in si v celoti ogledali ta skriti zaklad. 
Rezerviraj svojo mizo v Restavraciji Blejski grad >>

Veseli nas, da bomo lahko z vami delili svoje znanje in skozi najokusnejše kulinarične zgodbe skupaj povezovali preteklost in sodobnost.

Rezervirajte in uživajte!

Jezeršek gostinstvo