Ideje za nepozabna kulinarična darila - Jezeršek gostinstvo
SI
Show menu

Ideje za nepozabna kulinarična darila

Ideje za nepozabna kulinarična darila

Sora pri medvodah, 25. 11. 2020

Veseli december je tukaj in mnogi med nami že mrzlično nabiramo ideje, s čim bomo letos obdarili svoje najdražje, sodelavce in poslovne partnerje.

Tako smo za vas pripravili nekaj odličnih idej za izvirna praznična darila, ki bodo razveselila še tako zahtevne kulinarične navdušence, strastne foodije ali preprosto uživače.

Podarite konzervirano kulinarično darilo!

Če poznate strastne kuharje, ki bi si želeli nadgraditi svoje kuharsko znanje, se bodo zagotovo razveselili, ko bodo pod praznično smrečico zagledali konzervirano kulinarično darilo. Akademija Jezeršek vsem gurmanom ponuja pester program darilnih pločevink, izbirate pa lahko med različno tematsko obarvanimi darilnimi pločevinkami, ki vsebujejo darilni bon za kulinarično delavnico po izbiri na Akademiji Jezeršek. Na voljo so tri različne vrednosti:

39,90 € (Mali kuharski mojster, Za moške, ki mislijo, da kosilo pade z neba, Za dekleta, ki se od svojih mam niso kaj dosti naučila o kuhi)

69,90 € (Za prijatelje in nepozabna kulinarična doživetja)

79,90 € (Veliki kuharski mojster)

Obdarjenec pa se med pestrim naborom aktualnih delavnic odločil, katere delavnice se bo udeležil.

Zabava zagotovljena!

Naroči darilno pločevinko

Izberite nepozabno kulinarično zajlanje – Večerjo na zajli

Poleg kulinaričnih delavnic pa smo v darilno pločevinko konzervirali tudi nadvse nenavadno kulinarično doživetje v krvavški kabinski žičnici - Večerjo na zajli, ki jo lahko podarite svoji boljši polovici, prijateljem, staršem, starim staršem ali preprosto ljubiteljem nenavadnega. Pločevinka vsebuje darilni bon za kulinarično zajlanje za dve osebi v vrednosti 99,80 €.

Z malo sreče, vas bo na kulinaričnem zaljanju pričakalo presenečenje – nepozabni sončni zahod.

Doživetje zagotovljeno!

Naroči darilno pločevinko

NOVO: Podarite 7 pravljičnih Jezerškovih doživetij v enem darilu

Ob teh praznikih bomo skupaj poskrbeli za nepozabno gurmansko presenečenje. Na naših spletnih policah ali v izbranih trgovinah lahko izbirate med novimi kulinaričnimi darili.

Za vse strastne gurmane ali dobrojedce smo pripravili nove darilne pločevinke različnih vrednosti (39,90 €, 69,90 € in 99,80 €), ki bodo v enem darilu ponujala kar 7 pravljičnih Jezerškovih doživetij.

Nove darilne pločevinke vključujejo gurmansko razvajanje v vseh naših restavracijah, nastanitev v butičnem hotelu, kulinarične delavnice in nepozabno kulinarično zajlanje, ki smo jih skrbno izbrali za vas, obdarjenec pa bo med bogatim naborom izbral svoje doživetje.

Prepričani smo, da boste v našem novem programu našli pravo darilo za svoje najbližje ali poslovne partnerje. In ne pozabite: najlepša so tista doživetja, ki jih lahko delite.

Pravljica zagotovljena!

Že na voljo v naši spletni trgovini in pri izbranih trgovcih.

Vrednostni darilni boni za nepozabno kulinarično razvajanje so lahko lepo darilo

Doživetja postajajo vedno bolj priljubljena izbira, ko govorimo o obdarovanju. Še posebej, če se pri teh doživetjih tudi dobro je. Tako smo tudi pri Jezerških pripravili darilne bone različnih vrednostnih za nepozabno kulinarično razvajanje na vseh naših lokacijah – v idiličnem ambientu gostilne Dvor Jezeršek, kjer si roko podajata tradicija in sodobnost, Restavraciji Blejski grad z najlepšim pogledom na otoček sredi jezera, v Gostilni na Gradu, ki leži na zelenem griču sredi bele Ljubljane, ali v zmajskem gnezdu, Pivnici Union, kjer boste lahko ob vrčku hladnega piva razvajali tudi svoje brbončice z okusnimi Jezerškovimi specialitetami. 

 Razvajanje zagotovljeno!

Naroči darilne bone in podari okusno razvajanje

Personalizirana kulinarična darila 

Ob zaključku letošnjega leta presenetite svoje sodelavce ali poslovne partnerje s personalizirano darilno pločevinko za udeležbo na kulinarični delavnici Akademije Jezeršek, nepozabno kulinarično razvajanje visoko nad oblaki – Večerjo na zajli ali z darilno pločevinko s kar 7 pravljičnimi Jezerškovimi doživetji v enem darilu.
 
Ob naročilu 20 darilnih pločevink ali več nudimo tiskanje logotipa vašega podjetja na pokrovček pločevinke BREZPLAČNO.

Ob naročilu 50 darilnih pločevink ali več nudimo tiskanje logotipa vašega podjetja na pokrovček in etiketo ter spremembo barvne sheme v skladu s celostno grafično podobo vašega podjetja BREZPLAČNO.
 
Kot poslovno darilo pa lahko podarite tudi darilne bone različnih vrednosti za nepozabna kulinarična doživetja v gostilni Dvor Jezeršek, Restavraciji Blejski grad, Gostilni na Gradu in Pivnici Union. 

Presenečenje zagotovljeno!

Pošlji povpraševanje