Praznični december: Naroči ali podari potico - Jezeršek gostinstvo
SI
Show menu

Praznični december: Naroči ali podari potico

Praznični december: Naroči ali podari potico

Sora pri Medvodah, 26. 11. 2020
December: najčarobnejši čas v letu ko zadiši po potici

Pred vrati je najčarobnejši čas v letu, zato pozabimo na slabo voljo in godrnjanje ter se prepustimo zvončkom, ki nas kličejo k praznično obloženi mizi, odvijanju daril, poslušanju božično-novoletnih napevov, in zaplešimo v svoj čarobni svet.

Pred nami je čas, ko se za mizo zbere vsa družina, čas, namenjen druženju in krepitvi medsebojnih odnosov. Zaradi skrbi za svoje zdravje nas je danes večina doma in še tesneje vpeta v družinsko življenje, zato naj bodo letošnji pazniki še toliko bolj v znamenju družinske sreče, zadovoljstva in veselja.

Tudi letos bomo Jezerškovi z vami, z željo, da vam polepšamo prihajajoče praznike.

Srečno!

Potica od nas za vas: znanje in tradicija

Mnogi se danes med štirimi stenami spoprijemate s številnimi izzivi. Med njimi so tudi kulinarični, kar nas Jezerškove še posebej veseli. Veseli smo, da vas v teh dneh navdihujeta strast in veselje do kulinarike, ki jo sami tako močno čutimo že leta.

Vsem tistim, ki se boste letos opogumili in vzeli stvari svoje roke ter se lotili peke potice doma, bo mama Sonja z veseljem priskočila na pomoč. S spoštovanjem do bogate slovenske kulinarike in njenega izročila z vami izkušena mojstrica peke potic deli ne samo znanje, ampak tudi svojo ljubezen do te slovenske sladice. V videodelavnici z vsemi željnimi novega znanja deli svoje izkušnje o peki potice, ki jih je nabrala na svoji življenjski poti.

VIDEODELAVNICO PEKA POTICE S SONJO JEZERŠEK SI LAHKO OGLEDATE TUKAJ

Nismo pa niti pozabili na vse, ki se raje kar prepustite najslajšemu okusu in vonju sveže pečene potice. Svojo najljubšo domačo potico po izvirnih receptih Sonje Jezeršek z uporabo lokalnih in kakovostnih sestavin lahko naročite že danes. Izbirate lahko med več različnimi slastnimi nadevi – od orehov, lešnikov in slive. Nekaj dobrega za vsakega sladokusca.

Dostavimo vam jo tudi na dom.  

ŽELIM NAROČITI POTICO
Potica od vas za nevidne junake: srčnost in sočutje

K lepšemu jutri želimo prispevati tudi Jezerškovi. Skupaj z vami! Združimo moči in približajmo praznike vsem tistim, ki zaradi nevarnosti širjenja okužbe z novim koronavirusom praznikov ne bodo preživljali v družinskem krogu. Zato je prav, da z akcijo »lePotičke od vas za nevidne junake« s skupnimi močmi praznike približamo vsem tistim junakom, ki v tem času požrtvovalno opravljajo svoje delo za boljši jutri, a nanje velikokrat pozabimo (medicinske sestre, strežno osebje, čistilke, kuharsko osebje v bolnišničnih kuhinjah, trgovke, komunalni delavci …).

Kako lahko nevidnim junakom približate občutek praznične topline? Darujte lePotičke za izbrane nevidne junake, mi jih spečemo in z vašim osebnim posvetilom, v vašem imenu, dostavimo.

Deliti je lepo.

ŽELIM NAROČITI POTICO ZA NEVIDNE JUNAKE