Poročni trendi 2021 - Jezeršek gostinstvo
SI
Show menu

Poročni trendi 2021

Poročni trendi 2021

Sora, 12. 5. 2021

Nova poročna sezona v letu 2021 prinaša tudi nove poročne trende. Kako bodo izgledale poroke v letu 2021?

Po tem, ko smo se v minuli sezoni zaradi epidemije korona virusa že srečali s precej manjšimi porokami, kot smo jih v Sloveniji sicer vajeni, bodo te kraljevale tudi v letošnjem letu. Majhne poroke so poroke, na katerih je prisotnih do največ 40 ljudi, velikokrat tudi manj. To so po navadi najožji člani družine oziroma najbližji prijatelji ženina in neveste. So stilsko zelo dovršene in hkrati precej sproščene poroke. Istočasno bodo poročna slavja precej bolj okolju prijazna. Pomembna bo lokalno pridelana hrana in pijača, na slavju ne bo prisotnih nepotrebnih plastičnih dekorativnih ali drugih elementov.

Poleg vašega dobrega počutja, bo tudi v prihodnje pomembno, da dobro poskrbite še za svoje svate. Na poroki v naravi oziroma zunaj, privoščite svojim svatom številne udobne kotičke s fotelji ali dekami na travi. Popestrite jim poročni dan z dekorativnimi elementi in jih animirajte. Postavite fotokotiček, za ustvarjanje čudovitih spominov, ki jih bodo zabeležili kar sami, brez fotografa. Postavite jim samopostrežni bar, da ne bodo ostali žejni in sladki kotiček, da si bodo oblizovali prste od vseh sladkih dobrotah. Pomembno je, da se svatje počutijo sproščeno, kot doma in da jim v nobenem trenutku dneva ne bo dolgčas.

Foto: JS oblikovanje, Ana Gregorič & Matic Kremžar


V letošnji poročni sezoni bo čas tudi za suho cvetje. Cvetličarji napovedujejo, da bo ta trend končno prispel tudi v Slovenijo in navdušil neveste in svate. To istočasno sovpada s konceptom okolju prijazne poroke, saj cvetlice na poroki lahko recikliramo. Posledično bodo zelo priljubljene zemeljske barve, izstopala bo čudovita rumena. To barvo bodo zvečer lepo dopolnile luči. Majhne ali velike, verige ali samo reflektorji. V resnici ni pomembno, samo da bo lučk res veliko. Pričarale bodo še posebej romantično vzdušje.

Kaj pa obleke? V prihodnji poročni sezoni bodo navduševale dvodelne poročne obleke. Romantični in boemski stil še naprej ostaja zelo priljubljen, še posebej dolge tančice.

Naj vam pri organizaciji poroke pomagajo poznavalci s poročne scene. Ti so namreč polni idej in vedno na tekočem s poročnimi trendi. Naj bo vaš poročni dan, kot iz pravljice.