Praznični december: gurmansko razvajanje za božič in silvestrovo - Jezeršek gostinstvo
SI
Show menu

Praznični december: gurmansko razvajanje za božič in silvestrovo

Praznični december: gurmansko razvajanje za božič in silvestrovo

Sora pri Medvodah, 16. 12. 2021

Za mnoge najlepši čas v letu – praznični december.

To je čarobni čas praznovanja. Čas obdarovanja in čas kovanja novih načrtov za leto, ki je pred nami. Čas, ki nagovarja k iskanju notranjega miru in čas, ko se za mizo zberemo v družbi svojih najdražjih.

Pa vi? Že veste, s kom in kje boste preživeli božični večer in silvestrovo?

Tudi za letošnje praznike vam bomo Jezerški priskočili na pomoč. Za čarobni božič s sveže pečenimi poticami po receptu mame Sonje, za pravljično silvestrsko večerjo v objemu grajskih zidov, z vrhunskim tatarskim biftkom iz prvovrstnega slovenskega mesa in pestro ponudbo prazničnih jedi. 

Naj bodo letošnji prazniki nepozabni.

#JezeršekTeam

Potica Jezeršek 360°: tradicija in znanje

Naročite tradicionalno kraljico potico

Bližajo se božični prazniki in naši domovi bodo znova zadišali po prazničnih dobrotah. Med tiste prave praznične dobrote spada tudi kraljica potica, brez katere ni pravega božiča.

Vsi, ki se raje prepustite najslajšemu okusu in vonju sveže pečene potice, ne da bi pri tem zavihteli kuhalnico, lahko svojo najljubšo domačo potico po tradicionalnih receptih Sonje Jezeršek z uporabo lokalnih in kakovostnih sestavin naročite že danes. Izbirate lahko med več različnimi slastnih nadevov – od orehov, sliv do maka.

Nekaj dobrega za vsakega sladokusca!

Naroči potico >>


Specite svojo potico po receptu Sonje Jezeršek

Za vse tiste, ki se boste letos opogumili in vzeli stvari svoje roke ter se lotili peke potice doma, smo pripravili paket s kakovostnimi sestavinami, ki jih potrebujete za peko orehove potice, in preizkušen recept mame Sonje

S spoštovanjem do bogate slovenske kulinarike in njenega izročila bo izkušena mojstrica peke potic z vami delila ne samo znanje, ampak tudi svojo ljubezen do te slovenske sladice. V videodelavnici, ki jo najdete na tej povezavi, bo z vami delila svoje izkušnje o peki potice, ki jih je nabrala na svoji življenjski poti.

Naj za božič diši po doma pečeni potici.

Naroči paket sestavin >>
Tatarski biftek Jezeršek 360°: Vrnimo spoštovanje slovenskemu mesu

Božičnih in novoletnih praznikov si brez obložene mize z dobrotami skorajda ne znamo predstavljati. In čeprav se praznična miza šibi pod dobrotami, si poleg domače potice, svečanosti dogodka ne moremo predstavljati brez tatarskega biftka.

Za vse gurmane smo za praznični čas pripravili le najboljše – paket s pripadajočimi sestavinami za odličen tatarski biftek Jezeršek 360°, ki si ga boste pripravili po svojem okusu. V njem boste tako našli sveže lokalne sestavine, od najboljšega kosa vrhunskega slovenskega mesa – zorjene govedine Jezeršek 360°, do začimb.

Da bo priprava te slavnostne jedi še enostavnejša, bo Luka Jezeršek z vami v videoreceptu na tej povezavi delil nasvet, kako hitro in preprosto pripraviti tatarski biftek, kot ga pripravijo pravi kuharski mojstri.

Z nakupom paketov, ki vsebujejo zorjeno govedino Jezeršek 360°, podpirate tudi kmetijo Toplak, s katero smo sklenili krog kakovosti pridelave, predelave in ponudbe slovenske govedine – vse od izbire pasme, reje govedine in odgovornega zakola do zorenja mesa in priprave ter ponudbe.

Vrnimo slovenskemu mesu spoštovanje!

Naroči paket tatarski biftek Jezeršek 360° >>
Darilne pločevinke: Podarite kulinarično znanje

Podarite izvirno kulinarično darilo za gurmane po duši

Iščete idealno darilo za nepozabno kulinarično doživetje? Za vas imamo idejo za izvirno kulinarično darilo. Akademija Jezeršek ponuja pester program darilnih pločevink za kulinarične delavnice treh različnih vrednosti (39,90 €, 69,90 € in 79,90 €) ter nepozabno kulinarično doživetje za dve osebi – Večerjo na zajli (99,80 €).

Svojim najdražjim pa lahko podarite tudi darilne bone različnih vrednosti za nepozabna kulinarična doživetja na vseh naših lokacijah – v idiličnem ambientu gostilne Dvor Jezeršek, Restavraciji Blejski grad z najlepšim pogledom na otoček sredi jezera, v Gostilni na Gradu, ki leži na zelenem griču sredi bele Ljubljane, ali v zmajskem gnezdu, Pivnici Union.


Preverite ponudbo domiselnih kulinaričnih daril in poskrbite za prave kuharske radosti.


Delite 7 pravljičnih doživetij za pravo gurmansko razvajanje

Vsem strastnim gurmanom ali dobrojedcem, ki jih želite razvajati, pa lahko podarite edinstvene darilne pločevinke različnih vrednosti (39,90 EUR, 69,90 EUR in 99,80 EUR), ki v enem darilu ponujajo kar 7 pravljičnih Jezerškovih doživetij.

Darilne pločevinke vključujejo gurmansko razvajanje v vseh naših restavracijah, nastanitev v butičnem hotelu, kulinarične delavnicein nepozabno kulinarično zajlanje, ki smo jih skrbno izbrali za vas, obdarjenec pa bo med bogatim naborom izbral svoje doživetje.

Prepričani smo, da boste našli pravo darilo za svoje najbližje, sodelavce ali poslovne partnerje. In ne pozabite: najlepša so tista doživetja, ki jih lahko delite.

V voljo v naši spletni trgovini in pri izbranih trgovcih.

Naroči darilno pločevinko >>
Silvestrska večerja: za grajskim obzidjem

Če še ne veste, kje se razvajati na silvestrov večer, potem vas vabimo, da se prepustite čarom grajskega ambienta in da zadnjo večerjo v letu doživite kot najlepšo gurmansko pravljico.

Jezerškovi kuharski mojstri vas bodo na silvestra, med 18.30 in 22.00, razvajali v Gostilni na Gradu in Restavraciji Blejski grad.

Cena silvestrskega menija z vinsko spremljavo ob vsakem hodu znaša 160,00 EUR. V ceno menija je v Restavraciji Blejski grad že vključena vstopnina na Blejski grad.

Preverite, katere okusne jedi vas bodo navdihovale:

>> Silvestrski meni Gostilna na Gradu

>> Silvestrski meni Restavracija Blejski grad

Za rezervacije pišite na ljubljanskigrad@jezersek.si ali bled@jezersek.si oz. pokličite 01 361 94 10.

Poskrbeli bomo tudi za sladico, da se bo vstop v novo leto začel z najslajšim okusom.

Srečno!