NOVICE - 2022 - Jezeršek gostinstvo
SI
Show menu

NOVICE - 2022

Sora pri Medvodah, 30. 11. 2022

Jezerškova novoletna stojnica: H kralju po šmorn in kulinarično darilo

Veseli december se bliža s polno paro, mesta se bodo odela v praznične luči in po ulicah bo zadišalo po prazničnih dobrotah in kuhanem vinu. Potem ko se je za nekaj časa poslovila Odprta kuhna, se naš Kralj šmorna po krajšem premoru s svojo ekipo seli na ljubko Jezerškovo novoletno stojnico na Cankarjevem nabrežju. Tako bodo ljubljanske ulice vse tja do začetka januarja ponovno dišale po najboljšem Jezerškovem šmornu, ki se odlično prileže h kozarčku kuhanega vina ali božičnega čaja. Tako kot vsako leto so vam na voljo tudi konzervirana kulinarična darila za kulinarične delavnice na Akademiji Jezeršek, s katerimi boste lahko razveselili svoje najbližje.
Preberi več
Sora pri Medvodah, 3. 6. 2022

Ambasadorju gostoljubja brezplačna šolnina za novi mednarodni program Hospitality Management Jezeršek Academia

V inovativnem in družbeno odgovornem družinskem podjetju Jezeršek gostinstvo, ki že več kot 40 let uspešno deluje na področju gostinstva in organiziranja pogostitev, želijo z različnimi priložnostmi za mlade pripomoči k dvigu ugleda gostinskega poklica.
Preberi več
Sora pri Medvodah, 11. 4. 2022

Jezerškove velikonočne dobrote na vaši mizi

Velika noč nas bo letos obiskala nekoliko kasneje, pa nič zato, saj bodo temperature veliko bolj pomladne. Zato bodo tokratni velikonočni prazniki kot nalašč za prijetno druženje z najdražjimi ter ohranjanje tradicionalnih šeg in navad, kot so barvanje velikonočnih jajc, trkljanje ali valinčanje pirhov, sekanje pirhov ali druge priljubljene velikonočne igre.
Preberi več
Krvavec, 16. 3. 2022

Gourmet Cup Ljubljana poskrbel za nepozabno kulinarično razvajanje na snegu

V ponedeljek, 14. marca, je na Krvavcu potekal že šesti Gourmet Cup Ljubljana. Smučarsko-kulinaričnega druženja so se udeležili številni znani kuharski mojstri in vinarji, gostinci in dobavitelji ter ljubitelji kulinarike. Letos so za razvajanje na snegu poskrbeli mladi talenti – dijaki in študentje kar sedmih gostinskih šol, prepuščeni kreativnemu kulinaričnemu ustvarjanju pod budnim očesom priznanih kuharskih mojstrov. Na stopničkah za Gourmet pokal so stali številni znani obrazi.
Preberi več
Sora, 3. 3. 2022

Gourmet Cup Ljubljana se vrača na Krvavec

14. marca se po enoletnem premoru na Krvavec vrača težko pričakovano smučarsko-kulinarično druženje, Gourmet Cup Ljubljana, na katerem se bodo znova zbrali obrazi slovenske gostinske scene. Med njimi bodo vrhunski kuharski mojstri, mladi talenti, slovenski vinarji in lokalni dobavitelji, kulinarični novinarji ter ljubitelji kulinarike po srcu in duši.
Preberi več