Jezerškove velikonočne dobrote na vaši mizi - Jezeršek gostinstvo
SI
Show menu

Jezerškove velikonočne dobrote na vaši mizi

Jezerškove velikonočne dobrote na vaši mizi

Sora pri Medvodah, 11. 4. 2022

Velika noč nas bo letos obiskala nekoliko kasneje, pa nič zato, saj bodo temperature veliko bolj pomladne. Zato bodo tokratni velikonočni prazniki kot nalašč za prijetno druženje z najdražjimi ter ohranjanje tradicionalnih šeg in navad, kot so barvanje velikonočnih jajc, trkljanje ali valinčanje pirhov, sekanje pirhov ali druge priljubljene velikonočne igre. 

Seveda pa si velike noči ne gre predstavljati brez prazničnih dobrot, kot so sveže pečena šunka, okusna potica, pirhi in hren, ki bogatijo domačo mizo. Z željo po ohranjanju tradicije smo tudi tokrat za vas pripravili paleto tradicionalnih velikonočnih dobrot, ki jih skupaj z svojim znanjem z največjim veseljem delimo z vami.

Za še lepše praznike vam kot bralcu spletne strani Jezeršek s kodo VELIKANOC10 omogočamo 10 % popust pri nakupu Jezerškovih velikonočnih dobrot v spletni trgovini Jezeršek-e-catering (koda velja do 16. aprila). 

Želimo vam lepe velikonočne praznike.

Jezerškovi

Velikonočni zajtrk s prazničnimi dobrotami

Velikonočni zajtrk zahteva veliko predpriprav. Barvanje velikonočnih jajc, peka potice in šunke v testu, ribanje hrena … Da bi vam prihranili marsikatero odvečno skrb, smo za vas pripravili Jezerškov velikonočni paket z izbranimi tradicionalnimi dobrotami. V njem se skrivajo okusne jedi iz kakovostnih lokalnih sestavin, ki ne smejo manjkati na domači mizi. Šunka v testu in pirhi, kar tri vrste hrenovih omak ter hrenova korenina, da ne pozabimo na simbolični pomen.

Velikonočni paketi bodo na voljo za prevzem/dostavo 15. in 16. aprila.

NAROČI VELIKONOČNI ZAJTRK

Potica Jezeršek 360°: Naroči potico

Da pa bo paket velikonočnih dobrot resnično popoln, lahko v spletni trgovini Jezeršek e-catering naročite tudi potico po svojem okusu. Za vse, ki se raje kar prepustite najslajšemu okusu in vonju sveže pečene potice, lahko svojo najljubšo potico po izvirnih receptih Sonje Jezeršek z uporabo lokalnih in kakovostnih sestavin, naročite že danes. Izbirate lahko med več različnimi slastnimi nadevi – orehovim, slivovim, makovim.

Potice bodo na voljo za prevzem /dostavo 15. in 16. aprila.

NAROČI POTICO

Potica Jezeršek 360°: Speci potico

Za vse, ki se boste za velikonočne praznike sami preizkusili v peki orehove potice, pa nimate časa za iskanje preizkušenega recepta ali za obisk trgovine v zadnjem trenutku, smo pripravili paket s kakovostnimi sestavinami, ki jih potrebujete za peko orehove potice, in priložili preizkušen recept mame Sonje.

Da boste za praznike s ponosom na mizo postavili sveže pečeno potico, vas Luka Jezeršek skupaj z mamo Sonjo vabi k ogledu videodelavnice »Peka orehove potice s Sonjo Jezeršek«, ki si jo lahko ogledate tukaj.

NAROČI SESTAVINE ZA POTICO