NOVICE - 2023 - Jezeršek gostinstvo
SI
Show menu

NOVICE - 2023

Sora pri Medvodah, 20. 12. 2023

24. dobrodelna licitacija barik sodčkov

Dva rekorda sta zaznamovala letošnjo dobrodelno licitacijo barik sodčkov Vinakoper: rekordno število udeležencev, ki so zlicitirali rekordno vsoto donacije. Klet Vinakoper bo tako, že 24 leto zapored, izkupiček dražbe, tokrat v višini 57.375 evrov, namenila v humanitarne namene in sicer, ne le Pediatričnemu oddelku Splošne bolnišnice Izola, temveč tudi Rdečemu križu Slovenije za žrtve poplav v Sloveniji.
Preberi več
Sora pri Medvodah, 29. 11. 2023

Jezeršek gostinstvo z umetno inteligenco proti zavrženi hrani

Jezeršek gostinstvo, vodilno podjetje na področju cateringa in gostinske dejavnosti v Sloveniji, predstavlja izjemno uspešen primer učinkovite vkjučitve umetne inteligence v svoje poslovne procese. S poudarkom na zmanjševanju količine zavržene hrane Jezeršek gostinstvo vztrajno koraka v prihodnost s trajnostno usmerjenim pristopom k inovacijam.
Preberi več
Sora pri Medvodah, 29. 11. 2023

Jezerškova novoletna stojnica: h kralju po šmorn in kulinarično darilo

Veseli december se bliža s polno paro, mesta se bodo odela v praznične luči in po ulicah bo zadišalo po prazničnih dobrotah in kuhanem vinu. Potem ko se je za nekaj časa poslovila Odprta kuhna, se naš Kralj šmorna po krajšem premoru s svojo ekipo seli na ljubko Jezerškovo novoletno stojnico na Cankarjevem nabrežju. Tako bodo ljubljanske ulice vse tja do začetka januarja ponovno dišale po najboljšem Jezerškovem šmornu, ki se odlično prileže h kozarčku kuhanega vina ali božičnega čaja. Tako kot vsako leto so vam na voljo tudi konzervirana kulinarična darila za kulinarične delavnice na Akademiji Jezeršek, s katerimi boste lahko razveselili svoje najbližje.
Preberi več
Krvavec, 17. 3. 2023

Gourmet Cup Ljubljana na Krvavcu vzbudil veliko zanimanja

V ponedeljek, 13. marca, je na Krvavcu potekal že sedmi Gourmet Cup Ljubljana. Smučarsko-kulinaričnega druženja se je tokat udeležilo več kot 450 znanih kuharskih mojstrov in vinarjev, gostincev in dobaviteljev ter ljubiteljev kulinarike, kar je rekordno število. S svojimi jedmi so na krvavški plaži navduševali dijaki in študentje sedmih gostinskih šol, ki so ustvarjali pod budnim očesom šolskih mentorjev in mentorjev kuharskih mojstrov.
Preberi več
Ljubljana, 22. 2. 2023

Gourmet Cup Ljubljana na Krvavec vabi znane obraze gostinske scene

Ponedeljek, 13. marec, je rezerviran za nepozabno druženje znanih obrazov gostinske scene na Krvavcu, kjer bo potekal že tradicionalni smučarsko-kulinarični dogodek Gourmet Cup Ljubljana. Na enem izmed najbolj priljubljenih slovenskih smučišč se bodo spet zbrali vrhunski kuharski mojstri, mladi talenti, slovenski vinarji, dobavitelji, kulinarični novinarji ter ljubitelji kulinarike po srcu in duši.
Preberi več
Sora, 26. 1. 2023

Doživite z Jezerški nepozabno Planico kot VIP gost

Planica bo od 21. februarja do 5. marca 2023 gostila največji športni dogodek v zgodovini Slovenije, 43. SVETOVNO PRVENSTVO V NORDIJSKEM SMUČANJU, ki ga bo spremljalo kar 500 milijonov ljudi.
Preberi več