NOVICE - 2023 - Jezeršek gostinstvo
SI
Show menu

NOVICE - 2023

Krvavec, 17. 3. 2023

Gourmet Cup Ljubljana na Krvavcu vzbudil veliko zanimanja

V ponedeljek, 13. marca, je na Krvavcu potekal že sedmi Gourmet Cup Ljubljana. Smučarsko-kulinaričnega druženja se je tokat udeležilo več kot 450 znanih kuharskih mojstrov in vinarjev, gostincev in dobaviteljev ter ljubiteljev kulinarike, kar je rekordno število. S svojimi jedmi so na krvavški plaži navduševali dijaki in študentje sedmih gostinskih šol, ki so ustvarjali pod budnim očesom šolskih mentorjev in mentorjev kuharskih mojstrov.
Preberi več
Ljubljana, 22. 2. 2023

Gourmet Cup Ljubljana na Krvavec vabi znane obraze gostinske scene

Ponedeljek, 13. marec, je rezerviran za nepozabno druženje znanih obrazov gostinske scene na Krvavcu, kjer bo potekal že tradicionalni smučarsko-kulinarični dogodek Gourmet Cup Ljubljana. Na enem izmed najbolj priljubljenih slovenskih smučišč se bodo spet zbrali vrhunski kuharski mojstri, mladi talenti, slovenski vinarji, dobavitelji, kulinarični novinarji ter ljubitelji kulinarike po srcu in duši.
Preberi več
Sora, 26. 1. 2023

Doživite z Jezerški nepozabno Planico kot VIP gost

Planica bo od 21. februarja do 5. marca 2023 gostila največji športni dogodek v zgodovini Slovenije, 43. SVETOVNO PRVENSTVO V NORDIJSKEM SMUČANJU, ki ga bo spremljalo kar 500 milijonov ljudi.
Preberi več