NOVICE - 2024 - Jezeršek gostinstvo
SI
Show menu

NOVICE - 2024

Ljubljanski grad, 10. 4. 2024

Novo doživetje okusov in ambienta: prenovljena Gostilna na Gradu

Ljubljana, 10. april 2024 – Gostilna na Gradu, ki je sinonim za izvrstno kulinariko na Ljubljanskem gradu, se v čarobnem grajskem okolju na zelenem griču sredi Ljubljane ponosno predstavlja v novi preobleki. Kot sodobna mestna gostilna ostaja zvesta tradiciji, a se hkrati ravna po kulinaričnih, arhitekturnih in tehnoloških smernicah. Pri tem ob podpori vrhunske ekipe pod taktirko Jezerškovih sodelujejo najboljši dobavitelji lokalnih kakovostnih sestavin in izbrani vinarji, tako da bodo gostje v prenovljeni Gostilni na Gradu, ki se ponaša s prestižnim Michelinovim priznanjem Bib Gourmand, nedvomno doživeli nepozabno kulinarično izkušnjo.
Preberi več
Dvor Jezeršek, 18. 3. 2024

Člani PDG Sora in PGD Zgornji Brnik botri dvorske žametovke

Dvorska žametovka, potomka najstarejše trte na svetu, ki raste na mariborskem Lentu, že več kot 10 let uspeva na Dvoru Jezeršek. Letos je dobila največ botrov hkrati, in sicer člane Prostovoljnega gasilskega društva Sora in Prostovoljnega gasilskega društva Zgornji Brnik.
Preberi več
Maribor, 14. 3. 2024

Prvi štirje alumni mednarodnega program Hospitality Management Jezeršek Academia

V okviru 30. obletnice delovanja poslovnega sistema Academia je potekala tudi svečana podelitev diplom novi generaciji višješolskim diplomantkam in diplomantom, kjer so potrdila o opravljenem mednarodnem programu Hospitality Management Jezeršek Academia, prejeli tudi prvi štirje alumni Jezeršek Academie.
Preberi več
Krvavec, 7. 3. 2024

Gourmet Cup Ljubljana, kjer se na enem mestu srečajo kulinarika, smučanje in zabava

Gourmet Cup Ljubljana, kjer se na enem mestu srečajo kulinarika, smučanje in zabava, je dogodek, ki že vrsto let privablja tako znane gostinske obraze kot tudi ljubitelje kulinarike in smučanja.
Preberi več
Krvavec, 14. 2. 2024

Gourmet Cup Ljubljana: nepozabno kulinarično druženje na snegu vabi na Krvavec

Gourmet Cup Ljubljana, že tradicionalno smučarsko-kulinarično druženje, bo letos na smučišču Krvavec potekal v ponedeljek, 4. marca. Na enem mestu se bodo ponovno zbrali znani obrazi slovenske gostinske scene, vrhunski kuharji, mladi talenti, slovenski vinarji, lokalni dobavitelji in ljubitelji kulinarike.
Preberi več